Luźne dyskusje o męskich sprawach - Nie chce wejsc
Fantom17 - Sob 17 Lis, 2007 Temat postu: Nie chce wejsc Witajcie,dawno sie tu nie udzielalem,otoz mamy problem z dziewczyna,ostatnio chcielismy przezyc swoj pierwszy raz i bylo wszytsko elegancko,nastroj,muzyka,spokoj.No i jak juz chcielismy wziasc sie do rzeczy(moj penis ostro salutował a jej myszka juz byla wystarczajaco mokra) to nie moglem w nia wejsc(jezeli chodzi o rozmiary to mam 15 dlugosci na 14,5 obwodu),kiedy juz udalo sie troche go wsadzic do srodka ona momentalnie sie skulila bo powiedziala ze strasznie boli,momentalnie pojawil sie stresik i moj wacek opadl a jej myszka zrobila sie sucha,w sumei nic sie takiego nei stalo ale ona juz byla na tyle zestresowana ze nei dalo rady potem wejsc drugi raz,powiedzialem ze w porzadku i przelozymy to na drugi raz ale mam obawy czy znowu nie bede mial jakis problemow z wejsciem.Odrazu mowie ze oboje jestesmy pelnoletni.Moze moglibyscie mi cos poradzic? Jakies lubrykaty ktore mozna laczyc z lateksowymi prezerwatywami bez zadnych skutkow ubocznych lub poprostu jakies wskazowki.
Pozdrawiam
paulinka - Sob 17 Lis, 2007
masz grubego penisa a jej cipcia jest wąziutka nie używam gum i nie wiem co można używać by nie uszkodzić gumy ale są gumy ze środkiem nawilżającym, a proponowałabym żebyś spróbował- o ile masz delikatne a nie chropowate dłonie wsadzić paluszka na trochę a potem dwa do przy takim obwodzie prawdopodobnie będzie jej bardzo dobrze ale nie od razu bo cipcia teraz jest wąziutka
ja jestem dość wąska na dole, mój partner ma 13.5 cm i chodź już 3 lata minęły od mojego pierwszego razu to najczęściej używam jakiejś oliwki albo wazeliny żeby mnie nie bolało ale ja nie używam gum bo biorę tabletki a z tego co pamiętam to do gum nie można takich rzeczy bo mogą je uszkodzić
adadverts - Nie 18 Lis, 2007
Do gum trzeba używać lubrykantów na bazie wody, np. Durex Play (3 rodzaje) albo KY firmy Johnsson&Johnsson - oba dostępne w hipermarketach i aptekach.
|
|