Luźne dyskusje o męskich sprawach - Jak.siedzicie np.w autobusie
Fajny_odlot - Pią 16 Lis, 2007 Temat postu: Jak.siedzicie np.w autobusie Siema jestem nowy mam nadzieje ze nie będziecie mnie od razu krytykowali chodź po przez krytyke zbiera sie doswiadczenie. Moie pytanie brzmi jak siedzicie np. w autobusie czy tramwaju czy macie rozstawione nogi by wam sie w kroku odznaczał mały czy jak???Jeżeli chodzi o mnie to ja zawsze rozstawiam nogi i lubie jak mi sie odznacza mały i jajka po miedzy nogami.
anakin_solo - Pią 16 Lis, 2007
hm.. troche dziwny temat...
ale odpowiem na pytanie:
jak siedze w autobusie czy tramwaju to zawsze mam rozstawione nogi
lubom - Sob 17 Lis, 2007
hmm to zależy jak lezy hehe może tak powiem ;d
norbercik - Sob 17 Lis, 2007
to zależy jak leży, bo jak stoi to broi
Ale siedze noga na nogę ale rozstawione nogi, tak że kostkę mam na kolanie drugiej nogi
Alex-sex - Wto 20 Lis, 2007
norbercik, gdy mogę to tak siedzę w autobusie, ale raz jechałem i jakaś babcia mówi mi ze brudze jej płaszcz
ttork - Wto 20 Lis, 2007
durnijszego temuatu nie dało sie juz wymyslec?
luter - Nie 02 Gru, 2007
w autobusie siedze na..... dupie
Deadbringer - Nie 02 Gru, 2007
okrakiem, nie wiem dlaczego... np. nie potrafię usiedzieć mając nogi złączone
Wodnik - Pią 14 Gru, 2007
Bo jesteśmy tak zbudowani ze siedzimy z rozchylonymi nogami.
Dziewczyny ze złączonymi ;p
Ken1985 - Pią 14 Gru, 2007
Wodnik napisał/a: | Bo jesteśmy tak zbudowani ze siedzimy z rozchylonymi nogami.
Dziewczyny ze złączonymi ;p |
Głupota to zależy od człowieka ja mogę siedzieć nogę na nogę i to mi nie przeszkadza jak jest w spoczynku ... i wcale nie mam małego ..
rutland - Pią 14 Gru, 2007
Jemu chodziło raczej o siedzenie ze złączonymi nogami a nie z założonymi na kolano.... A poza tym tak to już z nami jest że możemy siedzieć z rozłożonymi nogami nie zależnie co na sobie mamy
heroes84 - Sob 15 Gru, 2007
Też siadam okrakiem, o ile jest miejsce by usiąść Ale najbardziej lubie jechać mzk gdy jest bardzo ciasno a dookoła tyłeczkami ustawione dziewczyny. Miałem taką sytuacje ze dwa tygodnie temu . Zaczął mi stawać....
Pinoki0 - Wto 19 Maj, 2015
Rozstawiam nogi i kładę rękę jedną blisko gucia
bulgefetish - Pią 05 Cze, 2015
Prawie zawsze mam rozstawione (to naturalne) i lubię jak inni też mają. A najbardziej jak odznacza się wtedy zawartość;)
Kaloryfer1995 - Nie 07 Cze, 2015
Rozstawione
|
|