Inne problemy - problem z jadrem .

blablabla111 - Sro 14 Lis, 2007
Temat postu: problem z jadrem .
witam,

mam pewien problem , 2 albo 3 razy w zyciu zdarzylo mi sie ,ze moje jadro lekko wyszlo z moszny jakby w podbrzusze . kiedys nie zwrocilem na to uwagi ale teraz zaczalem sie tym przejmowac . wie ktos moze czy mam sie czym przejmowac i czy isc do lekarza?

Nightwish - Czw 15 Lis, 2007
Temat postu: Re: problem z jadrem .
blablabla111 napisał/a:
czy mam sie czym przejmowac i czy isc do lekarza?

Tak i tak. Na pewno nie zaszkodzi a po co ryzykować? ;)

tomas13 - Czw 15 Lis, 2007

Nie masz się czym przejmować, to normalne, o ile zazwyczaj jądra masz na swoim miejscu. Nie panikowałbym, bo nie ma nad czym. Z tego co napisałeś wynika, że zdarzyło się to kilka razy (nie napisałeś w jakiej sytuacji nawet), ale moze warto wiedzieć, że.... np. w sumo przed zawodami zawodnicy sami wprowadzają sobie jądra "w podbrzusze". To normalne i chyba każdemu może się cos takiego zdarzyć. Na pewno nie jest to wnętrowstwo, bo na co dzień jądra masz na miejscu, czyli w mosznie.
paulinka - Czw 15 Lis, 2007

myślę że nie ma czym sie przejmować jeżeli normalnie sa w mosznie mój były umiał tak sobie chować i ja nieraz tez mu chowałam...a wszystko zawsze było w 100%sprawne :)
Lewiatan - Wto 27 Lis, 2007

witam

mam problem takowe zgrubienie ale nie na jadrze tylko na sciance czyli na skorze nie wiem jak sie na to fachowo mowi :x ale ogolnie wiemy ze jadra sa w takowym worku i wlasnie kolo prawego jadra na sciance tego worka zrobila mi sie narosl nie boli wogule jej nie odczuwam na codzien tylko jak sie mocniej ja scisnie to troszke boli czy podejzewacie co to moze byc czy to cos groznego

prosze pomozcie chocby malym info co i jak

lolkis - Wto 27 Lis, 2007

DO LEKARZA! ! ! :mrgreen: :!: :arrow: :x
Satomi - Sro 28 Lis, 2007

Mam pytanie... jeżeli lewe jądro mam wyżej od prawego, to można to jakoś wyrównac, np.: cwiczeniami na jądra z e-booka?
On19!!!!!!! - Sro 28 Lis, 2007

kazdy ma jedno jadro wyzej od drugiego tak poprostu jest podobie nerka tez jest jedna wyzej od drugiej
bambucza2208 - Czw 29 Lis, 2007
Temat postu: a dlaczego...?
a dlaczego jedno wyżej a drugie niżej...? bo ja w ogóle nie czaje...!
BASF - Czw 29 Lis, 2007

Różnica wysokości jąder jest całkowiecie normalna i dzięki temu facet może stanąć na baczność.
bambucza2208 - Czw 29 Lis, 2007
Temat postu: a czym...?
a czym jest spowodowana ta różnica wysokości jąder....?
BASF - Czw 29 Lis, 2007
Temat postu: Re: a czym...?
bambucza2208 napisał/a:
a czym jest spowodowana ta różnica wysokości jąder....?

Niczym. To jest normalna budowa ciała. Tak samo jak ustawienie uszu czy to, że mamy nogę lewą i prawą a nie przednią i tylną ;)