Luźne dyskusje o męskich sprawach - no tak! :)
TiMoNeK - Nie 11 Lis, 2007 Temat postu: no tak! :) Witajcie! Jestem nowy na tym forum mam pytanie może to juz było poruszane może nie nie wiem... ale prosze o odpowiedz... mianowicie chodzi mi o Rozmiar prezerwatyw jaki powiniem nosic... a nawet nie o to powiedzcie mi tylko JAK mam zmiryc te cholerne MM penisa ... np na gumkahc jest napisne powyzej 52 MM... jak sparwdzic ile MM ma moj Penis...
paulinka - Nie 11 Lis, 2007
1 weź centymetr krawiecki z szafki z nićmi lub kawałek jakiegoś sznurka a nawet linki
2 zmierz obwód penisa otaczając go wokół miarką-odczytujesz wynik lub nitką czy linką i przykładasz do linijki odczytujesz wynik
3 następnie otrzymany wynik prawdopodobnie tak 10-15cm dzielisz przez 3.14 czyli pi z matematyki np.14/3,14=4,46cm czyli 45mm (obliczenia na podstawie własnego pomysłu znając obwód obliczysz średnicę)
podana liczba na prezerwatywie stanowi górną granicę
aczkolwiek często rozmiar rzeczywisty nie jest zgodny z tym co podają na opakowaniu zresztą to tak samo jak z butami czy ciuchami często różne firmy maja różne rozmiary więc najlepiej po prostu przymierzyć
życzę udanych zakupów
adadverts - Nie 11 Lis, 2007
Praktyka nieco się różni od teorii przytoczonej przez Paulinkę.
Ja bym ci doradził zrobić tak: zmierz obwód swojego penisa w najszerszym miejscu. Jeśli wyjdzie 10-12 cm, to kup węższe prezerwatywy (o nazwie "slim" albo "close fit"); jeśli wyjdzie 13-14 cm, to kup zwyczajne gumki; jeśli zaś wyjdzie ci 15 cm lub więcej - szukaj jak najszerszych (powyżej 54 mm średnicy). Prawda jest taka, że na grubego członka każdą gumkę da się jakoś wcisnąć, ale sprawia to jednak problem, a poza tym można ją przy tym łatwo uszkodzić. Z cienkiego członka za duże gumki mogą się z kolei zsuwać.
paulinka - Nie 11 Lis, 2007
podeszłam do tego matematycznie a mam alergie i nie używam gum więc sie zbytnio nie znam tak praktycznie
TiMoNeK - Nie 11 Lis, 2007
Dziekuje wam bardzo jestescie Wspaniali ^^ xD zaraz pojde zmiezyc grubosc mojego przyjaciela
No juz zmierzylem mam 13.6 okolo moze anwte wiecej troche Dzieki za pomoc
|
|