Inne problemy - Problem, moze ktos jest w stanie mi pomoc
Zyzio87 - Nie 28 Paź, 2007 Temat postu: Problem, moze ktos jest w stanie mi pomoc Witam. Jako iz jest to moj pierwszy post to wypadaloby sie przestawic. Mam na imie Michal, mam 20 lat i obecnie studiuje.
Przechodzac do meritum sprawy, mam klopoty z moim penisem. Przede wszystkim moj zoladz w stanie wzwodu jest bardzo wrazliwy, nie potrafie wstrzymac sie dluzej niz 1-2 minuty. Nie wiem czy jest to normalne, czy wymaga praktyki, ale niestety w chwili obecnej ma to tez konsekwencje na mojej psychice i dlatego staram unikac sie kontaktow intymnych (strach przed kompromitacja). W dziecinstwie mialem stulejke, ale naszczescie udalo mi sie dzieki cwiczeniom w wannie sciagac napletek az za zoladz. No wlasnie, tyle ze nie zupelnie mi sie to powiodlo. Mam dziwne wrazenie ze 'skorka' laczaca zoladz z napletkiem zrosla sie w taki sposob ze przy sciaganiu napletka nizej wykrzywia mi sie caly zoladz w dol. Polega to na czyms w rodzaju haka przyczepionego do plachty - pociagamy za linke i ciagniemy cala 'plachte' w dol. Mam nadzieje ze ktos potrafi to sobie wyobrazic
Druga sprawa. Czesto po masturbacji albo stosunku odczuwam dziwny bol podczas kolejnych erekcji. Bol ten wystepuje przy gornej czesci penisa. Im czestsze wytryski, tym wiekszy bol przy kolejnych erekcjach. Po 2-3 dniach bol stopniowo schodzi i z reguly w 3-4 dniu nie ma zadnego bolu towarzyszacemu erekcji.
Szukalem roznych porad w internecie ale nie udalo znalezc mi sie nic satysfakcjonującego. Troche obawiam sie wizyty u lekarza, napewno nie jest to 'przyjemne' ani 'niekrepujace' doswiadczenie.
Bylbym bardzo wdzieczny jesli ktos potrafilby mi pomoc.
Pozdrawiam
Szymon7 - Pon 29 Paź, 2007
Tak, idz z tym do lekarza, to chyba jedyne wyjscie. Nic sie nie martw, wszystko bedzie OK lekarz jest od tego zeby Ci pomoc
stefek11 - Wto 30 Paź, 2007
dokladnie.Ja to jeszcze bym poszedl na ogolena kontrola , kazdy ja powienien sobie robic:D
Powodzienia!!!!
Siemano - Wto 27 Lis, 2007
Moglibyście powiedzieć czy boli obcinanie skóry? Bo mam mieć obcinaną wokół żołędzia (czy żołądzia nie jestem dobry z polskiego) bo mi coś na niej wyrosło. Nie będę miał obrzezanego tylko wycinane dookoła tak pewnie z 1-0,5cm. Będę miał znieczulenie, ale to nie to co narkoza. Od dzieciństwa boje się zabiegów. Za to mm pocharatane ręce od mojego kotka, który się ze mną bawi i do tego bólu się przyzwyczaiłem i mnie nie boli , ale zabiegu się boje :/. Wiem że bedzie dobrze itd ale nie wiem jak mocno to boli, i ile dni jeszcze bo wiem że na miejscu całość jest robiona, ale na miejscu mi się nie zagoi
|
|