Inne problemy - dziewczyny...

tournament - Sob 27 Paź, 2007
Temat postu: dziewczyny...
czemu dziewczyny patrzą tylko na wygląd !??!? to jest niesprawiedliwe, bo zawsze ladniejsi wygrywaja i maja najfajniejsze laski :/ jeszcze niewidzialem przystojnego faceta z brakiem dziewczyny !! :(
BASF - Sob 27 Paź, 2007

Nie wiem skąd taki pomysł. Ja się nie zgadzam. Znam wielu ludzi, obojga płci, którzy w moim odczuciu są przystojni i sexi a jednak wiodą życie jako singiel.
m4g1k_ - Nie 28 Paź, 2007
Temat postu: Re: dziewczyny...
tournament napisał/a:
jeszcze niewidzialem przystojnego faceta z brakiem dziewczyny !! :(

no widzisz, a ja obecnie nie mam :mrgreen: :mrgreen:

przystojni wg mnie częściej są singlami, bo łatwiej im wyrywać panienki na jedną noc :D

paulinka - Nie 28 Paź, 2007

tournament piszesz że kobiety patrzą na wygląd a sam na co patrzysz skoro jesteś zły że ładni maja ładne laski ??i co z tego że ładne jak najczęściej puste a skoro nie jesteś super przystojniaczkiem to powinieneś mieć więcej w głowie i patrzeć na wnętrze a nie na wygląd skoro Tobie sposób patrzenia niektórych dziewczyn na wygląd nie odpowiada!!!

moim zdanie charakter jest ważniejszy aczkolwiek wygląd tez jest ważny bo gdy z kimś nawet fajnie sie rozmawia a nie pociąga Cie sexualnie to sex będzie beznadziejny

tomas13 - Pon 29 Paź, 2007

tournament - Twoje stwierdzenie jest nieprawdą. Równie dobrze można je zresztą obrócić i to samo napisać o facetach. Tylko czy to na pewno będzie prawda?
stefek11 - Wto 30 Paź, 2007

zwiazki oparte tylko na wygladzie nie sa trwale.Dobry zwiazek to taki , w ktorym jest zrozumienie i milosc
m4g1k_ - Sro 31 Paź, 2007

stefek11 napisał/a:
zwiazki oparte tylko na wygladzie nie sa trwale.Dobry zwiazek to taki , w ktorym jest zrozumienie i milosc

hehhe, nic poza tym :)

kaopatkaj - Pon 12 Lis, 2007

popieram :!:
roojek - Pon 26 Lis, 2007

Ci "najładniejsi" mają lachony, tzn. wysokie, cycate blondie z plastikową japą - doda itp - niestety muszę z takimi czasem przebywać. One się tylko do wyra nadają, a wkurnić potrafią strasznie, jeśli masz choć odrobinę mózgu.

Te rzeczywiście śliczne i wartościowe kobiety często można uświadczyć u boku informatyka z denkami od czystej zamiast okularów albo chuderlaka, który jednak zna na pamięć wszystkie cytaty z Monthy Pythona i potrafi się dogadać z jej babcią.

rzeczywiście żle to mają nieładne kobiety, bo od ich wyglądu nasz krąg kulturowy wymaga więcej niż od chłopa

eeernest - Wto 27 Lis, 2007

A tam, ja jestem brzydki jak noc, a mam prześliczną dziewczynę ;)
Na wygląd w autobusie nie wyrwiesz, ale za to nadrobić masz szansę w czasie rozmowy. Albo i nie masz, jeśli nie dość, że jesteś brzydki, to do tego zakompleksiony i tępy jak but.
Sorka za dosadność :P

Pozdrawiam.