Wielkość Penisa - Waga a długość Penisa
tolek24 - Wto 23 Paź, 2007 Temat postu: Waga a długość Penisa Witam
Mam pytanie do osób które schudły w granicach 15-20 kg czy zauważyły wzrost długości penisa?
Pisze bo spotkałem sie kiedyś na innym forum z opiniami że spadek brzucha powoduje powiększenie penisa. Pisali tam że strata 15 kg może spowodować że penis będzie dłuższy o około 1.5 cm.
Chodzi podobno o to że spadek wagi/utrata tłuszczu w okolicach brzucha powoduje że jakieś wiązadła są mniej uciskane i "nie wciągają " penisa wgłąb ciała. Nie wiem dokładnie na czym to polega może ktoś mógłby to wyjaśnić.
BASF - Wto 23 Paź, 2007
Ale bzdura. Akurat ja schudłem od maja 22kg i nie ma absolutnie żadnej różnicy.
Cytat: | Pisze bo spotkałem sie kiedyś na innym forum z opiniami że spadek brzucha powoduje powiększenie penisa. |
No pewnie. To jest proste, brzuch zmalał i pojawił się penisek.
tolek24 - Wto 23 Paź, 2007
Dzięki za odpowiedź, może inni mieli inne doświadczenia, może Ruchaczows coś powie bo on chyba schudł sporo.
zola - Sro 24 Paź, 2007
karzdy ptaszek musi miec swoj daszek
muchomorek - Sro 24 Paź, 2007
To bzdury. Co najwyżej optycznie może wydawać się większy gdy nie ma się brzuszka.
tolek24 - Pią 26 Paź, 2007
Przeczytajcie niektóre wypowiedzi z http://www.prv.pl/kg/wypi...ff8e19e875d0a34
a potem podyskutujemy
mateusssz - Nie 28 Paź, 2007
penis tylko optycznie sie zwieksza jak jest miej cialka
tolek24 - Nie 28 Paź, 2007
no optycznie ale chyba musi trochę odsłonić tzn wyjść spod tłuszczu żeby optycznie był większy
założyłem ten temat bo byłem ciekawy czy ktoś co schudł sporo może to potwierdzić
Dwight - Czw 28 Lut, 2008
cale zycie jestem chudy i moj penis jakims grubasem nie jest wiec moze cos w tym jest ; F
kwiatluk - Nie 02 Mar, 2008
monik18 napisał/a: | reasume: trening czyni mistrza a masturbacja sztukmistrza | hehe dobre nie słyszałem tego:-)
gmail - Nie 02 Mar, 2008
wydaje mi sie ze to chodzi o spadek warstwy tluszczu na brzuchu i automatycznie odslania sie penis - za czym idzie 'optyczne' powiekszenie
|
|