Stulejka - Mam stracha

ZenuŚ - Wto 23 Paź, 2007
Temat postu: Mam stracha
Witam.Jest to moj pierwszy post na tym forum wiec postaram sie wszystko dokladnie opisac :) Moj problem z penisem polega na tym że przy masturbacji żołądz nigdy nie wychodzi z napletka ...jak probuje sciagnąc go sam (dla sprawdzenia) ponizej zołędzia napletek jest połączony z penisem takim jakby wiązadłem... czy tak powinno być?? dodam ze nie odczuwam żadnego bulu ,żadnych ucisków ,z orgazmem tez wszystko wporządku ale jednak boje sie ze to może być stulejka :( prosiłbym o porade bo nie wiem co mam robic :(
Tomekk512 - Czw 25 Paź, 2007

Haha czyli w następnym poście nie opiszesz wszystkiego dokładnie??
Szymon7 - Pon 29 Paź, 2007
Temat postu: Re: Mam stracha
ZenuŚ napisał/a:
Witam.Jest to moj pierwszy post na tym forum wiec postaram sie wszystko dokladnie opisac :) Moj problem z penisem polega na tym że przy masturbacji żołądz nigdy nie wychodzi z napletka ...jak probuje sciagnąc go sam (dla sprawdzenia) ponizej zołędzia napletek jest połączony z penisem takim jakby wiązadłem... czy tak powinno być?? dodam ze nie odczuwam żadnego bulu ,żadnych ucisków ,z orgazmem tez wszystko wporządku ale jednak boje sie ze to może być stulejka :( prosiłbym o porade bo nie wiem co mam robic :(

Mi też napletek sam sie nie zsuwa, musze mu pomoc :wink: jak mozeszz sobie odciagnac napletek pod zoladz- w opadzie jak i we wzwodzie i nie masz przy tym jakiegos dyskomfortu (bolu, ucisku), to mysle, ze jest ok :) a jesli chodzi o to polaczenie napletka z penisem- to wedzidelko, tak ma byc :)
aha- nie odslaniajac zoledzi podczas masturbacji duzo tracisz :D zoladz to bardzo czuly punkt peniska :)

ks94 - Czw 13 Mar, 2008

ja mam natomiast taki problem ze podczas zwodu napletek sie zsuwa bez wiekszego problemu ale nie chce tam zostac tz. czasem zostaje aa czasem nie i czy to jest jakis problem??
paulinka - Czw 13 Mar, 2008

ks94, nie
ks94 - Czw 13 Mar, 2008

hah dzieki Paulinka Tobie wierze bo widzialem ze Ty jestes specjalista pzdr:**
mmc - Pią 14 Mar, 2008

heh chciał bym sie z Paulinką umówić podszkoliła by mnie :D
ks94 - Pią 14 Mar, 2008

heh kto by nie chcial xD
paulinka - Pią 14 Mar, 2008

mmc, ks94, aż buraka strzeliłam :oops:
mmc - Nie 16 Mar, 2008

eh niewierze :D