Stulejka - Mam stracha
ZenuŚ - Wto 23 Paź, 2007 Temat postu: Mam stracha Witam.Jest to moj pierwszy post na tym forum wiec postaram sie wszystko dokladnie opisac Moj problem z penisem polega na tym że przy masturbacji żołądz nigdy nie wychodzi z napletka ...jak probuje sciagnąc go sam (dla sprawdzenia) ponizej zołędzia napletek jest połączony z penisem takim jakby wiązadłem... czy tak powinno być?? dodam ze nie odczuwam żadnego bulu ,żadnych ucisków ,z orgazmem tez wszystko wporządku ale jednak boje sie ze to może być stulejka prosiłbym o porade bo nie wiem co mam robic
Tomekk512 - Czw 25 Paź, 2007
Haha czyli w następnym poście nie opiszesz wszystkiego dokładnie??
Szymon7 - Pon 29 Paź, 2007 Temat postu: Re: Mam stracha
ZenuŚ napisał/a: | Witam.Jest to moj pierwszy post na tym forum wiec postaram sie wszystko dokladnie opisac Moj problem z penisem polega na tym że przy masturbacji żołądz nigdy nie wychodzi z napletka ...jak probuje sciagnąc go sam (dla sprawdzenia) ponizej zołędzia napletek jest połączony z penisem takim jakby wiązadłem... czy tak powinno być?? dodam ze nie odczuwam żadnego bulu ,żadnych ucisków ,z orgazmem tez wszystko wporządku ale jednak boje sie ze to może być stulejka prosiłbym o porade bo nie wiem co mam robic |
Mi też napletek sam sie nie zsuwa, musze mu pomoc jak mozeszz sobie odciagnac napletek pod zoladz- w opadzie jak i we wzwodzie i nie masz przy tym jakiegos dyskomfortu (bolu, ucisku), to mysle, ze jest ok a jesli chodzi o to polaczenie napletka z penisem- to wedzidelko, tak ma byc
aha- nie odslaniajac zoledzi podczas masturbacji duzo tracisz zoladz to bardzo czuly punkt peniska
ks94 - Czw 13 Mar, 2008
ja mam natomiast taki problem ze podczas zwodu napletek sie zsuwa bez wiekszego problemu ale nie chce tam zostac tz. czasem zostaje aa czasem nie i czy to jest jakis problem??
paulinka - Czw 13 Mar, 2008
ks94, nie
ks94 - Czw 13 Mar, 2008
hah dzieki Paulinka Tobie wierze bo widzialem ze Ty jestes specjalista pzdr:**
mmc - Pią 14 Mar, 2008
heh chciał bym sie z Paulinką umówić podszkoliła by mnie
ks94 - Pią 14 Mar, 2008
heh kto by nie chcial xD
paulinka - Pią 14 Mar, 2008
mmc, ks94, aż buraka strzeliłam
mmc - Nie 16 Mar, 2008
eh niewierze