Inne problemy - Nie odczuwam przyjemności z seksu...

cineq3 - Sro 17 Paź, 2007
Temat postu: Nie odczuwam przyjemności z seksu...
kocham sie z moja dziewczyna stała partnerka i po prostu 0 przyjemności NIC KOMPLETNIE ... może to dlatego ze jak robiłem kiedys sam sobie dobrze to zdejmowałem napletek do połowy i on sie tak przyzwyczaił i teraz jak podczas seksu mam ściągniety do końca to moze dlatego mnie nie kręci? I nawet po 30minutach nie dostane orgazmu ... a czasami jest tak że jeszcze kilka razy mi opadnie podczas seksu ... ale wtedy dziewczyna ratuje sytuacje co robić?:|
axa - Czw 18 Paź, 2007

Może twoja dziewczyna ma już zbyt "poszerzoną" pochwę i może dlatego nie odczuwasz przyjemności. Chyba jak cipka ciaśniejsza to przyjemniej.
m4g1k_ - Czw 18 Paź, 2007

zmień dziewczynę... mi pomogło...
Juur - Pią 19 Paź, 2007

Sprobujcie innej pozycji, dłuzsza gra wstepna mozecie wprowadzic rozne urozmaicenia moze pomoze.
cineq3 - Sob 20 Paź, 2007

a propo cipki to jest bardzo wąska ... zmien partnerke :P taaa... moze i łatwe to zrobienia ale gorzej z wykonaniem bo to ją kocham. Dłuższa gra wstępna ... i tak jest długa a jak przesadze to mam problemy ze wzwodem ... :(
Juur - Sob 20 Paź, 2007

To moze sprobujcie innej pozycji
tajniak834 - Pon 22 Paź, 2007

sprobojcie nic nie robic 1-2 tygodnie a potem sex powinno pomoc. twoj problem to pozostalosc po masturbacji...
tomas13 - Pon 29 Paź, 2007

Wybierz się do seksuologa. Tu nikt Ci nie pomoże, tak jakbyś chciał, czyli żeby były efekty.