Luźne dyskusje o męskich sprawach - Co zrobić gdy złapie ją na zdradzie?
an.tony.new - Nie 14 Paź, 2007 Temat postu: Co zrobić gdy złapie ją na zdradzie? to tylul ciekawego artykulu z menforum http://menforum.pl/index....d=260&Itemid=81 mieliscie juz kiedys takie przypadki? bo ja mam podejrzenia co do mojej i nie wiem jakbym sie zachowal i jak powinienem sie zachowac :/
paulinka - Nie 14 Paź, 2007
Zdrada Perwersyjna – seks z inna kobietą
Zdrada Lekka – mniej lub bardziej drażniące ocieranie się, rozmawianie lub flirtowanie z innym mężczyzną
o ZP chłopak wie i nie uznaje tego za zdradę a ZL to moim zdaniem nie zdrada
reportaż średni, a ja chyba jestem facetem a chodzę z babami... bo zdrady nie potrafiłabym wybaczyć i na pewno dostałby porządnie w łeb jakaś patelnia , a potem jeszcze od innych tak by zapamiętał że zdrada zniszczyła mi życie więc i jego różowe nie będzie a kidys jak gadałam z swoim byłym co by zrobił gdybym go zdradziła powiedziała że by wybaczyła a drugi powiedziała że wolałby nie wiedzieć...
Juur - Pią 19 Paź, 2007
Jesli koles by wiedział ze laska miała faceta to najpierw kolesia bym obił dziewczyne wział do łozka wyru***ł rzucił 10 zł i powiedział ze reszty nie trzeba ( chamsie ale coz mniej chamskie niz zdrada ) Pozniej zerwałbym wszelkie kontakty z nia i omijał z daleka (:
BASF - Pią 19 Paź, 2007
| Juur napisał/a: | | Jesli koles by wiedział ze laska miała faceta to najpierw kolesia bym obił dziewczyne wział do łozka wyru***ł rzucił 10 zł i powiedział ze reszty nie trzeba ( chamsie ale coz mniej chamskie niz zdrada ) Pozniej zerwałbym wszelkie kontakty z nia i omijał z daleka (: |
A dlaczego "obiłbyś" kolesia? Czy to jego wina? Nie sądzę. Skąd wiesz co mu panna mogła nagadać. Mogła mu powiedzieć, że jest sama czy coś takiego. Tu się sprawdza stare powiedzenie "Gdyby suka nie dała,pies by nie wziął". Jak już chcesz bić to ją powinno się lać.
m4g1k_ - Sob 20 Paź, 2007
| Juur napisał/a: | | Jesli koles by wiedział ze laska miała faceta to najpierw kolesia bym obił dziewczyne wział do łozka wyru***ł rzucił 10 zł i powiedział ze reszty nie trzeba ( chamsie ale coz mniej chamskie niz zdrada ) Pozniej zerwałbym wszelkie kontakty z nia i omijał z daleka (: |
co do obicia kolesia - zależy w jakiej sytuacji. W tak niewielkim mieście jak to, w którym mieszkam, wszyscy sie znają. A w takiej sytuacji sklepanie mu twarzyczki jest dobrym wyjściem.
Juur] rozwaliłeś mnie z tymi 10 złotymi :D świetny pomysł, będę musiał gdzieś kiedyś, jak się zdarzy okazja, wprowadzić go w życie :D
Juur - Sob 20 Paź, 2007
| Cytat: | | A dlaczego "obiłbyś" kolesia? Czy to jego wina? Nie sądzę. Skąd wiesz co mu panna mogła nagadać. Mogła mu powiedzieć, że jest sama czy coś takiego |
Napisałem jakby koles wiedział ze panna była zajeta... wtedy jest tak samo winny jak Ona a zreszta sadze ze w takiej sytuacji kazdy zachowałby sie tak samo rzucił sie na kolesia :]
I to powiedzenie brzmi inaczej ^^ " pies nie wezmie poki suka nie da"
- BASF | Cytat: | | Jak już chcesz bić to ją powinno się lać. | - Uderzyłbys kobiete? Bo ja nie chocby nie wiem jakby mnie wkurzyła.
BASF - Sob 20 Paź, 2007
Jeśli zaszłaby taka potrzeba do dostałaby kobieta w twarz ode mnie. Co ona jest coś lepszego ode mnie, że nie należy jej się. To nie te czasy gdzie żyli sami dżentelmeni. Na szczęście nigdy nie miałem możliwości tego zrobić. Nie mówię, żeby ją skatować czy coś. Tylko jeden kontrolny strzał z otwartej, żeby nie narobic dużej krzywdy.
paulinka - Sob 20 Paź, 2007
dla mnie facet który podnosi rękę na kobietę nie jest facetem
BASF - Sob 20 Paź, 2007
A kobieta, która zdradza faceta lub uderza faceta też nie jest dla mnie kobietą.
P.S Gratulacje paulinka osiemsetnego posta
adadverts - Sob 20 Paź, 2007
| paulinka napisał/a: | | dla mnie facet który podnosi rękę na kobietę nie jest facetem |
| paulinka napisał/a: | | zdrady nie potrafiłabym wybaczyć i na pewno dostałby porządnie w łeb jakaś patelnia , a potem jeszcze od innych tak by zapamiętał że zdrada zniszczyła mi życie więc i jego różowe nie będzie |
A cóż to za podwójne standardy? Oburzasz się, że ktoś podnosi rękę na kobietę, a sama chcesz skatować kolesia i jeszcze nasłać na niego znajomych...
Juur - Sob 20 Paź, 2007
Ale zrozumcie ze kobieta to kobieta i zaden facet nie powinien podnosic reki na kobiete nawet jakby na to zasłuzyła ale coz to jest moje zdanie.
BASF - Sob 20 Paź, 2007
| Juur napisał/a: | | Ale zrozumcie ze kobieta to kobieta i zaden facet nie powinien podnosic reki na kobiete nawet jakby na to zasłuzyła ale coz to jest moje zdanie. |
Tak tylko jest jedna różnica. Niejedna kobieta jakby ci przyłoiła to nie miałbyś już za dużo do powiedzenia. Kobieta to wcale nie jest płeć słabsza. Niejedna kobieta siłą przewyższy faceta. Ciekawe czy dalej zachowałbyś się tak "honorowo" jakby laska cię zdzieliła w twarza. czy stałbyś nadal tak spokojnie. Nie mówię nawet jeśli dołożyłaby Ci w towarystwie. Gwarantuję, zmięłbyś. Ja nie jestem za tym żeby lać kobiety. Ale jeśli sytuacja tego wymaga to jest to wskazane. Taka jest moja opinia.
Juur - Sob 20 Paź, 2007
Hmm akurat Cie to moze zdziwi ale nie oddałbym jej bo mam swoje zasady ktore mogłem juz złamac raz a nie złamałem wiec
btw to temat o zdradzie a nie czy jestesmy w stanie uderzyc kobiete wiec nie robmy offtopicku
btw powiem Ci jedno kolego lepsze od przywalenia dziewczyne jest zniszczenie jej psychicznie
jak uderzysz mozesz miec wieksze problemy niz to warte.
paulinka - Nie 21 Paź, 2007
nie zdradziłam i nie zamierzam zrobić tego nigdy i nie szanuje kobiet które to robią i może rzeczywiście należy sie takiej strzał ośmieszający ale nie za mocny
skywalker - Nie 21 Paź, 2007
Nie jestem za przemocą wobec kobiet. Oczywiście trzeba ja czasami przywołać do porządku ale w inny sposób...
m4g1k_ - Nie 21 Paź, 2007
"strzał ośmieszający" przy ludziach raczej nie skończyłby się niczym przyjemnym dla faceta... stereotypy rządzą się swoimi prawami. Raz dostałem od dziewczyny w twarz (za nic!) i ręka mi sama poszła. Na szczęście zdołałem w końcowej fazie na tyle przyhamować, że doszło jedynie do lekkiego klapnięcia, za co i tak później miałem dym... ale nic to, stało się
dochodzą mnie słuchy, ze moja panienka mnie zdradzała, czego ona się wypiera. Nawet jeśli, niewiele mnie to teraz obchodzi, a conajwyżej moje zdanie o niej zostałoby jeszcze bardziej spotęgowane, gdyby to okazało się prawdą. A i tak nie jest najlepsze.
Nie mogę mówić co bym zrobił, gdybym przyłapał/dowiedział się o zdradzie... Po prostu nie potrafię siępostawićw takiej sytuacji. Pewnie moja reakcja zależałaby od wielu czynników, np. od tego, czy i jak bardzo bym ją kochał, jakie były motywy zdrady i jak długo jesteśmy razem.
pozdrawiam
mateusssz - Wto 30 Paź, 2007
To niewina faceta jak dawal to bral proste to kobieta niczego warta jak daje gdzie popadnie .
paulinka - Wto 30 Paź, 2007
| mateusssz napisał/a: | | To niewina faceta jak dawal to bral proste to kobieta niczego warta jak daje gdzie popadnie . |
to jak masz faceta musisz trzymać go w domu i nigdzie nie wypuszczać bo jak sie znajdzie jakaś szmata która chce sie z nim bzykać to on nie ma głowy żeby odmówić??
co facet może zdradzać bo są dziwki które puszczają się na dyskotekach??
m4g1k_ - Sro 31 Paź, 2007
| paulinka napisał/a: | | mateusssz napisał/a: | | To niewina faceta jak dawal to bral proste to kobieta niczego warta jak daje gdzie popadnie . |
to jak masz faceta musisz trzymać go w domu i nigdzie nie wypuszczać bo jak sie znajdzie jakaś szmata która chce sie z nim bzykać to on nie ma głowy żeby odmówić??
co facet może zdradzać bo są dziwki które puszczają się na dyskotekach?? |
Jeżeli mężczyzna jest z kobietą szczęśliwy, nie będzie sobie szukał. A ja się przekonałem nieraz, że nawet łatwe panienki na imprezach same nie przychodzą, trzeba się wokół nich pokręcić. Nawet one mają kobiece zasady: żeby dać, trzeba dostać :]
paulinka - Sro 31 Paź, 2007
m4g1k_ jeżeli nie jest z nią szczęśliwy to niech ja zostawi a nie ja zdradza!!!
są dziewczyny przy których nie trzeba sie natrudzić...
kilka miłych słówek wymiana telefony zaproponowanie wyjście na 2 dzień do kina i restauracji a podajesz nie swój nr...
a nieraz nawet postawienie piwa wystarczy... -mam więcej kolegów niż koleżanek i nie raz rozmawialiśmy o tym i to nie tak że sie przechwalali ale normalna gadka
mateusssz - Sro 31 Paź, 2007
| paulinka napisał/a: | | mateusssz napisał/a: | | To niewina faceta jak dawal to bral proste to kobieta niczego warta jak daje gdzie popadnie . |
co facet może zdradzać bo są dziwki które puszczają się na dyskotekach?? |
jesli facet ktory ma kobiete i jest z nia szczesliwy to niebedzie sobie szukal "latwego towaru"
paulinka - Sro 31 Paź, 2007
| mateusssz napisał/a: | | jesli facet ktory ma kobiete i jest z nia szczesliwy to niebedzie sobie szukal "latwego towaru" |
to jak Ci kobieta nie odpowiada to sie z nią rozstań!!!!!!
ja mam duże potrzeby sexualne i nie wiele facetów było by wstanie je zaspokoić to co jak facet wyjedzie w delegacje to powinnam bzykać sie z innym bo mnie nie zaspokaja??? albo jak facet idzie do wojska to powinien sie liczyć z tym że d.... będzie sie z kimś innym bzykać bo go nie będzie!!!!!!ja nie wiem po prostu chyba żyjemy w innym świoecie!!!
ja jak mi facet nie odpowiada to go zostawiam a nie zdradzam!!!!! nie rozumiem ludzi którzy zdradzaja to dla mnie tak straszne okropne że nie wiem nie potrafię tego zrozumieć!!!!!!
mateusssz - Sro 31 Paź, 2007
paulinka chyba mie niezrozumialas jakby mi moja kobieta nieodpowiadala to bym z nia nie byl
paulinka - Czw 01 Lis, 2007
| mateusssz napisał/a: | | ]jesli facet ktory ma kobiete i jest z nia szczesliwy to niebedzie sobie szukal "latwego towaru" | czyli jeżeli nie jest, to będzie szukał -chyba inaczej nie da się tego zrozumieć
BASF - Czw 01 Lis, 2007
Wydaje mi się się, że to jest inywidualna sprawa każdego cżłowieka. Jednym się nie układa szukają oparcia u innej osoby. Drudzy z kolei topią rozpacz w używakach. Ktoś tam znów brnie w tym wszystkim tak długo aż nie dojdzie do rozwodu. Nie możemy generalizować. Ale tak nawiasem mówiąć nie takie było pytanie autorki tematu
Juur - Czw 01 Lis, 2007
Kazdy ma w sobie to cos co skusza go do zdrady inni potrafia lepiej to kontrolowac inni nie chca albo nie potrafia.
|
|