Luźne dyskusje o męskich sprawach - Piercing frenum :P
abadon - Nie 07 Paź, 2007 Temat postu: Piercing frenum :P Co myslicie o przebiciu penisa prostopadle do wedzidelka i zalozeniu tzw sztangi?wlasnie to uczynilem,dodam ze sam to wykonalem przebilem igla 1,8mm i dodam ze nic nie bolalo wyglada ladnie.co myslicie o przebijaniu penisow,mi podobaja sie delikatne zdobienia,moze odwaze sie na zdjecie i przesle je tu
Julcio - Nie 07 Paź, 2007
to czekamy na zdjecie
mysle ze kolczyk w penisie musi strasznie bolec(przekucie i zalozenie)
adadverts - Nie 07 Paź, 2007
Sam to zrobiłeś?
abadon - Nie 07 Paź, 2007
ej ludzie wlasnie nie! tez tak myslalem kupilem igle do iniekcji dosc gruba, odciagnalem wedzidelko,w tamtym miejscu skora jest nawet cienka popatrzylem czy zadna zylka tam nie przebiega i przystawilem igle.....docisnalem i tyle pozniej wstawilem sztange i fajnie wyglada.dodam ze juz to jest 3 miesiac z kolczykiem zagoilo sie szybko z tego co pamietam po 2 tygodniach
paulinka - Nie 07 Paź, 2007
ja chciałabym sie przespać z kolesiem który ma kolczyk w penisie myślę że mogłyby być fajne doznania raz w życiu przeżyłam jedno nocną przygodę z kolesiem który miał sporo kolczyków miał tez w sutkach i liczyłam że na penisie tez będzie ale nie było
m4g1k_ - Nie 07 Paź, 2007
odważna dziewczyna :O
miałem kiedyś ochotę sobie takie coś zrobić, lecz ostatnio jakoś nawet myślenie o tym mi wyleciało z głowy :] ale na pewno nie robiłbym sobie tego sam wystarczy jak panienka przebijała mi kiedyś ucho kolczykiem
We dwie z koleżanką piszczały i płakały, a ja musiałem siedzieć i czekać, kiedy wreszcie się odważą
paulinka - Nie 07 Paź, 2007
ja sobie sama przekułam ucho kolczykiem i to tępym
w trakcie poszłam po lód z zamrażalnika to mama na mnie nakrzyczała że mam przestać i nie pozwoliła mi wziąć to wzięłam śnieg zza okna to było w gimnazjum koleżanka sobie przebiła 2 dziurkę to ja też chciałam
chciałabym mieć w języku, brzuchu, łechtaczce i sutkach ale nie będę przekuwać sama tylko do kosmetyczki a jak narazie brak funduszy a poza tym najpierw muszę sie dowiedzieć jak to jest w sutkach i łechtaczce bo nie znam żadnej dziewczyny jak narazie która ma
abadon - Pon 08 Paź, 2007
No tak ja nie jestem piercerem ale jakies pojecie mem wszystko z netu przygotowalem sie do lekcji porzadnie,na roznych forach mozna znalezc mase cennych informacji i porad i pisze takze ze to proste przeklucie wiec sprobowalem bo marzylem od dawna.A podczas sexu doznanie wieksze mam tylko ja,partnekra nie odczula roznicy,mozliwe ze poprostu kolczyk jest za maly
m4g1k_ - Pon 08 Paź, 2007
różnie bywa zauważ, że kobiety są różne, jedna może po tym dostawać orgazmu za orgazmem, inna właśnie nawet nie poczuje
abadon - Wto 09 Paź, 2007
ok oto on
i jak sie Wam podoba i czy wogole?
paulinka - Wto 09 Paź, 2007
wygląda fajnie aczkolwiek myślę że za mało skóry wziąłeś i przy ostrym sexie może Ci się skóra przerwać a tego nie życzę więc uważać musisz!!!!!!
m4g1k_ - Wto 09 Paź, 2007
może to nie mi ma się podobać, ale jednak uważam, że jest za mały... kolczyk oczywiście
abadon - Sro 10 Paź, 2007
| paulinka napisał/a: | | wygląda fajnie aczkolwiek myślę że za mało skóry wziąłeś i przy ostrym sexie może Ci się skóra przerwać a tego nie życzę więc uważać musisz!!!!!! |
wlasnie po zagojeniu tez mi sie zdawalo i troche sie balem ale wszystko jest ok choc przeszedl twarda szkole zycia mozliwe jednak ze troche za plytko bilem,mozliwe ze w najblizszym czasie zrobie poprawe ujme wiekszy kawalek skory
[ Dodano: Sro 10 Paź, 2007 ]
| m4g1k_ napisał/a: | może to nie mi ma się podobać, ale jednak uważam, że jest za mały... kolczyk oczywiście |
lubisz duze jednym slowem.Akurat mi sie taki podoba nie chcialem zakladac czegos grubego i z wiekszymi kulkami,mi to odpowiada,ale nie wykluczam ze zaloze grubsza sztange po poprawce
adadverts - Sro 10 Paź, 2007
O boshe... Masakra Sorry, ale piercing i tattooing to zdecydowanie nie mój fetysz...
Sam nigdy bym sie na coś takiego nie zdecydował, a i bałbym się uprawiać sex z kimś zakolczykowanym (jeszcze coś się urwie...).
Ale oczywiście to twoja sprawa, grunt, żeby tobie sie podobało
mmc - Czw 26 Mar, 2009
też chciał bym taki kolczyk raz przebiłem napletek igłą ale nie miałem kolczyka żadnego nie wiecie gdzie i za ile mozna dostać taką sztangę ?? no i dajcie adresy gdzie mogę sie dowiedziec jak to dokładnie przebić itd Planuję taki sam jak kolega ma bo ten co jest w cewce moczowej to moim daniem hard core jest
|
|