Ogólnie o powiększaniu - Scisniecie penisa gumka u nasady-pytanie

malapalka - Sob 06 Paź, 2007
Temat postu: Scisniecie penisa gumka u nasady-pytanie
Witam pisal ktos na forum o takim sposobie zeby jakas gumka scisnac penisa u nasady gdy jest w erekcji zeby krew nie odplynela (poszerzaja sie wtedy naczynia krwionosne itp) wie ktos ile czasu penis moze byc tak scisniety???
skywalker - Sob 06 Paź, 2007

Zapewne ten kto to pisał został wyśmiany...
BASF - Sob 06 Paź, 2007
Temat postu: Re: Scisniecie penisa gumka u nasady-pytanie
skywalker napisał/a:
Zapewne ten kto to pisał został wyśmiany...

Nieźle. Heheheh

malapalka napisał/a:
Witam pisal ktos na forum o takim sposobie zeby jakas gumka scisnac penisa u nasady gdy jest w erekcji zeby krew nie odplynela (poszerzaja sie wtedy naczynia krwionosne itp) wie ktos ile czasu penis moze byc tak scisniety???

No to spróbuj jakie są wyniki to się zdziwisz. A jak długo?? Najlepiej tak długo zanim wda się martwica. Poznasz to po sinym zabarwieniu członka i po braku reakcji na bodźce.

Kony9 - Nie 07 Paź, 2007

Są jakies dobre efekty tego?? tzn... widać wzrost??
m4g1k_ - Nie 07 Paź, 2007

z tego co mi na ten temat wiadomo, to raczej wpływa to na poprawę potencji, a jeśli mówimy o wymiarach, to wydaje mi się, że powinna raczej grubość niż długość się zwiększać... :)
axa - Nie 07 Paź, 2007

dla mnie to jakis idiotyzm-nawet dziecko wie, ze jak scisnie gumka paluszek, to on sie zrobi granatowy, zacznie mrowiec, a potem bolec-w rezultacie moze odpasc
muchomorek - Pon 08 Paź, 2007

axa napisał/a:
... a potem bolec-w rezultacie moze odpasc

hahaha.... tego autor chyba by niechciał :lol: Z wyczuciem chyba nic sie nie stanie np. jak założy na 10min. potem odpoczynek i znowu na 10min.

qtasek - Czw 11 Paź, 2007

Wg. mnie to dosyć ryzykowny pomysł to ze palec ileś tam bez dopływu krwi wwytrzyma to nie znaczy ze penis wytrzyma tyle samo ale cóż to moje zdanie ja bym nie próbował...
eeernest - Nie 02 Gru, 2007

Ja założyłem na pół godziny i od razu urósł o 3 cm w obwodzie.
Wszyscy zakładać gumki na penisy, a w oczko wciskać kredki

BASF - Nie 02 Gru, 2007

eeernest napisał/a:
Ja założyłem na pół godziny i od razu urósł o 3 cm w obwodzie.
Wszyscy zakładać gumki na penisy, a w oczko wciskać kredki

Hahahah. Śmiech na sali. Masz ode mnie browara za tę wypowiedź.

Wolę paczkę gumek recepturek :shock: :lol:
BASF - Nie 02 Gru, 2007

Albo dobrze przywalić młotkiem 5 kilowym. Ale wtedy się zwiększy obwód. Hehehhe

a średnica jeszcze bardziej :lol:
Chyba spróbuję. Moja dziewczyna będzie zachwycona

kropek222 - Pon 24 Gru, 2007

Witam. Od kąd stosuje zakładanie gumki do ćwiczeń wychodzą mi dziwne zmiany. Utrzymują się one około 2 dni, wychodzą bezpośrednio po ćwiczeniach. Wydaje mi się że to są popękane żyłki. Co wy o tym myślicie? Pozdrawiam

paulinka - Pon 24 Gru, 2007

wygląda jak krwiaki, mam takie na szyjni jak mnie chłopak całuje zbyt czule, powinno zejść po kilku dniach
kropek222 - Pon 24 Gru, 2007

Heh, kochana ja napisałem że schodzi :) Tylko moje pytanie brzmi czy to normalne? Pozdrawiam oraz życze wesołych świąt ;]
Dwight - Sob 01 Mar, 2008

kropek no chyba cie pogieło zeby robic cos takiego ? : O
M-H - Sob 01 Mar, 2008

Te "gumiki" o ktroych jest mowa w temacie to nic innego jak Pierscienie Erekcyjne. Zaklada sie je podczas wzwodu na nasade wacka i maja one za zadanie przedluzyc nieco stosunek przez ucisk. Takie pierscienie dostepne sa w roznych rodzajach, np. drazniace lechtaczke.