Luźne dyskusje o męskich sprawach - odżywki a nasz ptaszek:D:Dprosze o pomoc:/

tomaszek111 - Pią 05 Paź, 2007
Temat postu: odżywki a nasz ptaszek:D:Dprosze o pomoc:/
a więc tak.mam 18 lat i chciałbym troszke przybrać masy mięśniowej, w ziązku z tym mam zamiar sobie kupić jakiegos GAINERA+KREATYNE i teraz nadchodzi czas na moje pytanie--czy to będzie miało jakiś wpływ na mojego penisa??pytam się bo nie mam aż takiego dużego:(16cm,a słyszałem że po tym to różne rzeczy się dzieją.na pewno jest tu kilka osób które coś wiedzą na temat odżywek i prosze was o pomoc:)pozdro:P
paulinka - Pią 05 Paź, 2007

jeżeli są to zwykłe odrzywki a nie sterydy to nie powinno mieć żadnego wpływu
tomaszek111 - Pią 05 Paź, 2007

ok:)jednak prosiłbym żeby się wypowiedział jeszcze ktoś(bardziej doświadczony)//z całym szacunkiem dla Paulinki:)
qtasek - Pią 05 Paź, 2007

Tomaszek z tego co wiem (sam nie uzywalem nigdy odzywek ale paru kumpli tak ) to gainery czy kreatyna nie działa w zadnym wypadku na twojego penisa co innego sterydy czy inny koks ale rzeczy kupowane w nomalnym sklepie legalnie nic ci nie zrobią.
drygal - Pią 05 Paź, 2007

nic ci sie nie stanie sam brałem odzywki i takie ze sklepu i troche inne i nic mi sie nie stało po zadnych. wiec niema problemu. Takie odzywki jak kreatyna czy gainer nie mają nic wspólnego z twoim ptakiem he wiec szamaj smiało. pozdrawiam