Stulejka - problem nie moge schować żołędzia!!!
baro2zx - Sro 26 Wrz, 2007 Temat postu: problem nie moge schować żołędzia!!! Witam mam mały problem.....zawsze miałem wrażliwego żołędzia.
i w czasie kiedy stał nie mogłem zdiąć skórki.
kiedy był w spoczynku mogłem bez problemu to robic.
wczoraj przespałem się z dziewczyną (seks oralny) i kiedy mi stał ,żołądz w połowie wyszedł na zewnątrz....po seksie zauważyłem ze nie moge schować go z powrotem....
jest to bardzo nie wygodne ponieważ cuągle przeciera mi się w spodiach.....a mam wrażliwego...co mam zrobić ???
miked - Sro 26 Wrz, 2007
to ciągle Ci stoi?
baro2zx - Sro 26 Wrz, 2007
nie..ale nawet jak jest w spoczynku nie daje rady
BASF - Sro 26 Wrz, 2007
Zamocz go do wody. Wejdź do wanny i w wodzi na wiotkim penisie wciągnij z powrotem. A następnym razem niechaj kobieta przy sexie oralnym wciągnie go ustami i po kłopocie.
axa - Sro 26 Wrz, 2007
jeśli w wannie nie pomoże, to proponuję żelik nawilżający
przemeq - Nie 30 Wrz, 2007
Pewnie napletek tak ci się rozciągnął, że wychodzi z pod niego żołądź. Po kilku dniach powinno wrócić do normy. Miałem taki sam problem.
stricker07 - Nie 14 Paź, 2007
Moim zdaniem mógłbyś sie udać z tym do Urologa To napletek jest za ciasny i u urologa za pomocą małego zabiegu który jest darmowy i czeka sie tydzień poluzuje Ci ten napletek i będzie schodził gładziutko jak po maśle Jedyne utrudnienie to 2 miesiące celibatu po zabiegu ale opłaca sie. Zobaczyć po 2 miesiącach swojego małego w pełnej krasie a nie przez napletek jak do tej pory To wielkie szczęście
kaopatkaj - Pon 22 Paź, 2007
według mnie posłuchałbym się na początku kolegi BASF'a. Też przez to przeszedłem i
pamiętam, że woda pomogła, ewentualnie machałem jeszcze na boki moim wacusiem, aż skórka sama wskoczyła na swoje miejsce
|
|