Wielkość Penisa - chudy penis
owen101120 - Nie 23 Wrz, 2007 Temat postu: chudy penis jaką średnicę, obwód powinien mieć penis podczas wzwodu, jak sobie zmierzyć obwód penisa lub jego średnicę, pytam bo mój wydaje mi się trochę chudy, proszę o odpowiedź bo na forum jej nie znalazłem.
qtasek - Nie 23 Wrz, 2007
Obwód normanie takim metrem krawieckim. A srednice to już nie wiem za bardzo ;P. A srednica czy obwód to rzeczy tak samo indywidualne jak długosc.
kakano - Pon 24 Wrz, 2007
ja mam 12,5cm obwodu a mam 21lat
axa - Pon 24 Wrz, 2007
owen ale czym ty sie chłopie przejmujesz- no chyba ze z kumplami robicie jakies zawody-długość, wielkość, obwód, czy średnica, to sprawa indywidualna i każda kobieta ma swoje upodobania. Jedna woli wieksze, druga mniejsze, to tak jak z koniecymi piersiami- sa faceci, co wolą pełniejsze piersi, i sa tacy, co wola małe.
heroes84 - Nie 30 Wrz, 2007
do obwodu najlepsza miarka krawiecka, do średnicy polecam suwmiarkę
funkyboy - Nie 30 Wrz, 2007
moze ktos napisac nazwy prezerwatyw z małymi obwodami? takie najmniejsze? o gługosc sie nie martwie ale obwod bo jakis taki lichy. wynosi po sciesnieciu miarka 9.4 sa wogole takie prezerwatywy ;/?
kajetan666 - Czw 25 Paź, 2007
sa, sa napewno sa... wejdzie na kazdego członka a chude penisy sa fajne
sendor - Czw 01 Lis, 2007
sprobuj durex close fit mniejsze od standardzikow... na mnie nie wchodza (nie wiem czemu )
|
|