Napletek - napletek podczas sexu
hasiu - Nie 23 Wrz, 2007 Temat postu: napletek podczas sexu witam , mam za dlugi napletek , ja kmi stoi to napletek przykrywa calego , spokojnie schodzi pod reka ale zaraz wraca , ja ksie kocham i mam prezerwatywe to ssuwa sie pod nia , pwoiedzcie mi czy przez to bardziej odczuwam podczas kochania bo mam taki problem ze szybko dochodze , mozliwe ze przez napletek ( jak naciagne przy koncu penisa bo mniej odczowam ) pomocy
Hubertttus - Nie 23 Wrz, 2007
hasiu jeśli Ci nie sprawia bólu a tylko wraca i osłania żołądź to napewno nie ma wpływu na to że szybko kończysz a wręcz przeciwnie osłanjając wraźliwe miejsce na żołedzi może obniżać doznania i tym samym opóźnienie dojścia.Dziwię się tylko jak naskórek może zachodzic na żołądź po założeniu kondona chyba że zakładasz go w niepełnym wzwodzie .
muchomorek - Nie 23 Wrz, 2007
Spróbuj przymierzyć ciaśniejszą gumkę.
axa - Pon 24 Wrz, 2007
ciaśniejszą gumkę w sensie mniejszy rozmiar i pamietaj gumkę nakłada sie przy pełnym wzwodzie.
Rihard17 - Czw 27 Wrz, 2007
z kad taka ciasniejsza gumke?????? sa jakes konkretne nazwy?? tez mam taki problem
axa - Czw 27 Wrz, 2007
wszystkie firmy produkujące prezerwatywy produkują je w różnych rozmiarach, mogą się nazywać ultra cieńkie lub tak jak te Durex elite
qtasek - Pią 28 Wrz, 2007
Z tego ci mi sie wydaje to ultra cienkie a male to jest jednak różnica.. Są po prostu mniejsze rozmiary prezerwatyw a ultra cienkie to po prostu wiekszy komfort.
axa - Pią 28 Wrz, 2007
nie wypowiedzialam sie dokladnie! chodzilo mi o to, ze rozmiar rozmiarem, ale mozna rowniez sprobowac ultra cienkie
123abc - Sro 24 Paź, 2007
ja mysle ze ciasniejsze gumki za wiele nie pomoga.. mam b.podobny problem i zeby bylo wszystko ok to musialbym przynajmniej delikatnie przytrztymywac skore przy buchu caly czas...
ANUBIS - Sro 27 Lut, 2008
Najlepiej się obrzezać i problem zaniknie, wiem to z doświadczenia.
|
|