Luźne dyskusje o męskich sprawach - skuteczny sposób na...
bic - Pią 21 Wrz, 2007 Temat postu: skuteczny sposób na... czy ktos wkoncu znalazł skuteczny sposób na te małe krostki na penisie (korona zołedzia) i jak reagują na to kobiety? czy ktos sie spotkał z pozytywną reakcją kobiet? jak wytłumaczyc im ze to nie jest choroba?
paulinka - Pią 21 Wrz, 2007
chodzi Ci o takie białe?? na początku zapytałam sie co to jest a potem sprawdziłam w necie i nie było juz pytań i wątpliwości:)
muchomorek - Pią 21 Wrz, 2007
Czy chodzi o prosaki? To przecież nic groźnego.
bic - Nie 23 Wrz, 2007
tak chodzi o te białe..fajnie ze dziewczyna sie wypowiedziała licze na wiecej takich wypowiedzi
paulinka - Nie 23 Wrz, 2007
dziewczyn więcej raczej się nie wypowie bo jestem tu ja i nieraz wpadnie jakaś inna ale jest ich tu na prawdę mało a to jest zupełnie normalne poza tym było wiele takich tematów
bic - Nie 23 Wrz, 2007
to nic groznego ale niektóre dziewczyny moze to przestraszyc.i mogą byc wkurzone.jak mam je przekonac gdy np bede robił to w lesie a tam nie ma internetu zeby sprawdzic.powiedziec wczesniej.a jak jest impreza i na imprezie jej to powiem wczesniej np podczas tanca jak sie bedzie przystawiac ze mam takie cos to na bank sie to nie uda
paulinka - Nie 23 Wrz, 2007
jak jest taka łatwa że daje po imprezie czy w lesie to zapewne nie zwróci na to uwagi
poza tym najczęściej na początku sex jest po ciemku i nie widać
może się zapytać czy to jakaś choroba to powiesz że specyficzna uroda krostki działają jak wypustki na wibratorze a sprzęt jest w pełni sprawny, przebadany i gotowy do użycia dobrze będzie nie przejmuj sie
poza tym prawdopodobnie skoro będziesz spał z jakaś tam dziewczyna powinieneś się zabezpieczyć a przez gumę to chyba tez nie za dużo widać więc nie martw się będzie dobrze
BASF - Nie 23 Wrz, 2007
Nie wydaje mi się aby dziwczyna idąc z tobą do łóżka przyglądała się Twojemu ptaszkowi. A jeżeli nie bedzie na tyle mądra i nie zrozumie, że to normalne zjawisko to już tylko będzię o niej świadczyć. Takie jest moje zdanie. Nie zaprzątaj sobie głowy głupotami.
m4g1k_ - Sro 03 Paź, 2007
| BASF napisał/a: | | Nie wydaje mi się aby dziwczyna idąc z tobą do łóżka przyglądała się Twojemu ptaszkowi. A jeżeli nie bedzie na tyle mądra i nie zrozumie, że to normalne zjawisko to już tylko będzię o niej świadczyć. Takie jest moje zdanie. Nie zaprzątaj sobie głowy głupotami. |
heheh, może się nie przygląda, ale jeżeli (wnioskując po postach Bica) prosaki są duże, to kobieta może poczuć... np. w ustach. A co do nie zaprzątania sobie uwagi głupotami - jezeli jesteśmy na imprezie i mamy na coś ochotę, to raczej niechętnie sobie odpuszczamy panienki :]
Bicu - panienka poznana na imprezie raczej już wie, co to są prosaki
BASF - Sro 03 Paź, 2007
| m4g1k_ napisał/a: | | Bicu - panienka poznana na imprezie raczej już wie, co to są prosaki |
No i tu Ci się należy duuże piwo. Tekst mnie powalił...
|
|