Inne problemy - jak sie kochac ???, pomocy!!!!!!!!!

hasiu - Sro 19 Wrz, 2007
Temat postu: jak sie kochac ???, pomocy!!!!!!!!!
o co chodzi, mianowicie , szybko dochodze , moze zle sie kocham . jak sie kocham to miesnie kegla lub PC (nie wiem jak tosie tak naprawde poprawnie nazywa ) zaciskam i luzuje sam sobie caly czas , podnieca mnie to i lepsze uczucie ale czy dlatego nie moge mocno sie kochac i szybko koncze . jakie powinienem miec te miesnie poczas sexu , caly czas napiete czy rozluznione . a co powinienem zroic z tymi miesniami jak 1 raz poczuje podniecenie w czlonku , jechac dalej i rozluznic je czy przestac i rozluznic po czym zacisnac , albo przestac i zacisnac , jak dlugo taktrzymac , czy podczas sexu mam je zaciskac i czymacaby nie dojsc szybciej oraz zeby mniej czuc , pomuznie prosze !!!! bo ja juz glupieje z powodu niezaspokojenia mojej kochanej koiety ( ona lubi ostro jazde bz czymanki , jest to super ale ja moge tylko po duzej ilosci alkoholu ja zaspokoic a inazej tokoncze szybko ) ,
mmc - Pon 25 Lut, 2008

"Jest ćwiczenie na taki problem.
Podczas masturbacji, gdy już czujesz, ze zaraz dojedziesz, przed wytryskiem zaciskasz mocno dwoma palcami (wskazującym i środkowym), a z góry kciukiem miejsce za żołędziem. Ćwiczenie jest nieprzyjemne, trochę bolesne na początku, bo jednak powstrzymujesz wtedy wypływ nasienia. Gdy uda ci się powstrzymać wytrysk czekasz aż penis wróci do stanu spoczynku. Wtedy powtarzasz ćwiczenie. " tekst napisany przez byby

M-H - Pon 25 Lut, 2008

Jest wiele metod na opoznienie wytrysku. Zeby kontrolowac miesnie kegla, to najpierw musisz je wytrenowac... Poszukaj w necie. Jest otym bardzo duzo materialow. Tylko czytac i testowac.