Luźne dyskusje o męskich sprawach - Za co kochacie ??

boka - Nie 16 Wrz, 2007
Temat postu: Za co kochacie ??
Tak jak w temacie :) za co kochacie swoje dziewczyny albo chłopaków ;)
zola - Pon 17 Wrz, 2007

Za to ze w ogóle są,za to ze zawsze na wysłuchają, za miłość i seks :D
adadverts - Pon 17 Wrz, 2007

Podobno kocha się nie za coś, ale pomimo czegoś.
Tak więc ja kocham moją dziewczynę i mojego chłopaka pomimo tego, że ich nie mam :mrgreen:

mateusssz - Pon 17 Wrz, 2007

za to ze jest przy mnie w trudnych chwilach za to ze mie kocha i opiekuje sie i oczywiscie za sex
paulinka - Pon 17 Wrz, 2007

jest inteligentny, ma dobre serce, jest zabawny- i często sie uśmiecha, wyrozumiały(akceptuje mnie mimo tego że jestem inna :P ), nie przesadza z alkoholem i nie bierze narkotyków, potrafi wybaczyć i przyznać sie do błędu, szczerze to długo by pisać ale przede wszystkim za to że jest i potrafi docenić moja miłość i ja odwzajemnić
Julcio - Pon 17 Wrz, 2007

Za to że w naszych relacjach jest moją przyjaciółką, że mogę z nią przegadać całą noc i nadal będzie nam mało, że w seksie potrafi być najwspanialszą kochanką, że jest przy mnie i mnie wspiera i mogę na niej polegać, że jest moją żoną, że nie pali, że mogę jej zaufać. Za to że jest pierwsza kobietą z którą chce mieć dzieci.Za to że w smutnych chwilach potrafi mnie rozweselić. I za to że jest!!!
Myślę że mógłbym jeszcze wiele więcej napisać ale tyle wydaje mi się wystarczy :)

szkiełko - Pon 24 Wrz, 2007

"za rosół i kotlety..." ;)
inter - Pią 05 Paź, 2007

...
zola - Pią 05 Paź, 2007

inter napisał/a:
Ja swoją dziewczynę kocham za to że w ogóle jest i że jest ze mną

Zgadzam się w 100% i dlamnie jest nieważne ze jest odemnie starsza i jest moja nauczycielką nie tylko zycia...