Inne problemy - POMOCY :/:(:|

eom - Sro 12 Wrz, 2007
Temat postu: POMOCY :/:(:|
Witam.
Mój problem polega na oddawaniu moczu, moze to ja mam cos z głow± z może cos mi sie dzieje, ale od pewnego czasu nie moge sie odlac w miejscach publicznych (supermarkety itd), najgorzej mam gdy jestem w szkole, wtedy mam ogromna ochote, ale no nie moge, moge tak trzymac kilka godzin i nic, gdy wracam, ide na kilka miejsc odosobnionych i tez nic. Jednak gdy wracam do domu problem znika, znaczy tak nie do końca, bo caly czas czuje jak by mi sie chcialo, a nie moge. Co to moze być? Czy mam cos ze sob±, czy mzoe jest to wina steresu?? Jak ktos wie jak z tym sobie poradzic- wielki dzieki i niech napisze.

stefek11 - Sro 12 Wrz, 2007

mozliwe ze to od stresu ale nie jestem specjalista i moge tylko poradzic pomoc lekarza.
paulinka - Sro 12 Wrz, 2007

spróbuj w kabinie
eom - Sro 12 Wrz, 2007

Tez juz wszystkiego probowałem i nic :( czasami stałem po kilka minut i nic. nawet jak tak sie napręże to nic... :(
skywalker - Sro 12 Wrz, 2007

Też mam tak± blokadę czasami... W domu czy w szkole to mogę spokojnie ale jak jestem w¶ród znajomych i idziemy z chłopakami sie odlać to mogę tak stać stać i nic... :/
cobi79 - Czw 13 Wrz, 2007

wiele osob tak ma, Mój były chłopka etz nie umiał pry pisuarze, w lesie jak znajomi byli blisko przy jdnym drzewie itp, musiał isc conajmniej z 20-25 metrów dalej
To chyba normlane wielu ludzi tak ma

lelumpolelum - Sob 15 Wrz, 2007

Ja równiez tak mam - to chyba kwestia jakiegos psychicznego nastawienia, czy czegos...