Stulejka - długość penisa
krzychu123456 - Nie 09 Wrz, 2007 Temat postu: długość penisa Mam pyanko ...Miałem robiony takii zabieg ze stulejką niedawno .Mam 15 lat czy straciłem coś na długości prącia?
Bardzo was prosze o odpowiedzi
Pozdrowienia!
BASF - Nie 09 Wrz, 2007
Przy usuwaniu stuleki nie skraca się penis. Nie zauważyłeś sam, że się nic nie zminiło.
krzychu123456 - Pon 10 Wrz, 2007
wiem że sie nie skraca a nawet treoche tylko wydłuża ale chce sie zapytać czy przez to że mialem stulejke to nie rósł mi penis?prosze o odpowiedź
[ Dodano: Wto 11 Wrz, 2007 ]
jeśli miałby ktoś jakies foty penisa ok 15 lat po zabiegu stulejki to również bym bardzo prosił...
dawid11111 - Nie 11 Lis, 2007
Mam malego penisa i wydaje mi sie ze mam stulejke. Podczas wzodu napletek sie sam nie zsuwa moge go pomalu sciagac ale boje sie sciagnac calego. Co jest nie tak???
tomas13 - Czw 15 Lis, 2007
A co ma stulejka do wielkości? Bez przesady, na pewno nie wpływa to na wielkość penisa. Ten też zresztą nie rośnie z dnia na dzień, a skóra na nim to nie wylinka wężą, też rośnie i się rozciąga, zatem nie miało to wpływu na Twoje obecne parametry.
mirek18 - Pią 28 Gru, 2007
do pana dawid11111 lepiej idz do lekarza urologa bo to jest problem z obsuwaniem napletka co kreci sie wokolo stulejki nie strasze ale radze pozdrawiam
jacus64 - Pią 26 Lut, 2021
Nie powinno to wpłynąć na długość penisa. Zastanawia mnie czy przed zabiegiem próbowałeś w jakiś inny sposób pozbyć się stulejki? Miałem taki problem i lekarz zalecił dwutygodniową kurację Octeniseptem, która przyniosła pozytywne rezultaty - stulejka odpuściła.
onesa - Pon 01 Mar, 2021
Po prostu masz stulejkę. Polecam wybrac się do lekarza jeśli nie pomagają ćwiczenia. Czy wpływa to na wielkkość penisa? Moim zdaniem w pewnym sensie tak z uwagi na to, że przez ból penis nie jest w stanie osiągnąć standardowego wzwodu.
|
|