Ćwiczenia - Skutki uboczne, efekty

rob-net - Czw 06 Wrz, 2007
Temat postu: Skutki uboczne, efekty
1. Czy cwiczenie 'jelq' moze wplynac negatywnie na zyly na penisie?

Jesli ktos ma jakies skutki uboczne cwiczen to prosze pisac, jesli nie ma to jakie sa efekty cwiczen.

sendor - Pią 07 Wrz, 2007

wioec skutkow ubocznych jako takich nie ma, ale cwiczenia trzeba wykonywac z umiarem tzn. nie przeginac na poczatku z sila i dlugoscia treningu bo moga wystapic przekrwienia i siniaki, a co do zyl to przynajmniej w moim przypadku znacznie sie uwidocznily i to chyba tyle ;p
marcin060685 - Wto 18 Wrz, 2007

ja cwicze rozciaganie penisa po kapieli , do tego dokladam krem largo. na co dzien jak chodze po dobu to zaciskam na penisie gumke do wlosow.. penis zachouje w sobeio krew a byle wzwod (jakas panienka w tv) powoduje ze krew naplywa i odplywa bardzo wolno w zwiazku z czym penis dluzej jest napompowany i roziagniety.. dzieki temu stal sie grubszy, nieco dluzszy i rozniez sporo zyl sie pojawilo (zyly wygladaja normalnie i zdrowo wiec nie ma powodow do obaw) a za to jak penis stanie to uuu.. kobieta ma lepsze doznnia przez to ze penis jest zylami okrecony :D
sakreble - Pią 30 Lis, 2007

jak mozesz trzymac tak dlugo penisa na gumce jak chodzisz po domu ?
przeciez on powinien byc caly siny jak tak dlugo chodzisz z ta gumka

spyra - Czw 02 Paź, 2008

w moim przypadku stosowanie cwiczen z eboka przyniosły mi dwu centymetrowe zyski w dłogosci i zero w grobosci a przy tym moj penis jest teraz bardzo wiotki zyły powychodziły mi i to w miejscach w ktorych niewidziałem ich wczesniej zgrobły zyły cwicze od 7 miesiecy gdzies po 30 min z przerwami nie kiedy 2 tygodni
Arek22 - Pią 03 Paź, 2008

spyra, to jak jest wiotki, to chyba powinieneś miesień PC trenować :wink: