Inne problemy - Dziwne coś, jakby żyła.

Dragomir - Czw 06 Wrz, 2007
Temat postu: Dziwne coś, jakby żyła.
Witam, mam 21 lat i pewien problem z penisem. Po stosunku, po kilku godzinach (no, może kilkunastu) zacząłem odczuwać ból u nasady penisa. Postanowiłem, że jeśli nie przejdzie do kilku dni zgłoszę się z tym do lekarza. Na całe szczęście ból przeminął i mogłem spokojnie żyć dalej. A tu nagle bach!

Dziwnym trafem, przez swoją głupotę (aż wstyd się przyznać! :oops: ) zbyt mocno przycisnąłem penisa i powstał mały krwiak (siniak?). Znów stwierdziłem, że jeżeli nie przejdzie do kilku dni, zgłoszę się z nim do lekarza... ale przeszedł. ;)

I sedno sprawy: po w/w perypetiach doszło coś nowego. Penis mnie nie boli, krwiaka nie ma, ale powstało coś dziwnego... jakby powiększona żyła, biegnąca od nasady penisa do (mniej więcej) jego połowy... Ma ona naturalny kolor (penisa, nie wypchanej żyły) i jest dość miękka w dotyku.

Czy mieliście podobny problem? Czy to w ogóle jest problem? A może taki urok wacka, że czasami coś się zmieni (wcześniej tego nie miałem). :)

Z góry dziękuję za wszelką udzieloną pomoc i pozdrawiam.

paulinka - Czw 06 Wrz, 2007

myślę że taka żyłka jest normalna ale żeby pojawiła sie nagle to już trochę niepokojące
Dragomir - Pią 07 Wrz, 2007

W takim razie do jakiego lekarza zgłosić się z tym problemem? I jeżeli to specjalista, to czy potrzebne jest na to skierowanie?

Pozdrawiam

BASF - Pią 07 Wrz, 2007

Urolog. Jest potrzebne skierowanie.
satan_budzik - Nie 07 Paź, 2007

dołącze sie do tematu bo mi ostatnio po stosunku wyskoczyła jakby żyła ale pod zołędziem. czy to moze być np nadwyrezenie penisa ??
budzikk - Wto 25 Lis, 2008

moim zdaniem moze to byc przeciazenie wacka:P
ale moze dorzuczcie zdjecia zobaczymy jak to wyglada i bedzie mozna sie wtedy dokladniej wypowiedziec.
pozdro

adonius - Czw 27 Lis, 2008

Penis ma to do siebie ,że może mieć widoczne żyły więc jak Ci nie przeszkadza to ja bym zostawił, ale jak czujesz ,że coś jest nie tak to idź to urologa.
Dragomir napisał/a:
A może taki urok wacka, że czasami coś się zmieni
Ja bym właśnie na to stawiał.