Wędzidełko - Urolog

Robek - Pon 03 Wrz, 2007
Temat postu: Urolog
Witam. Właśnie chcę iść do urologa ponieważ sądzę że mam za krótkie wędzidełko... ;/
i mam do was pytanie. czy żeby iść do urologa trzeba mieć od swojego lekarza skierowanie??
nie można iść tak po prostu do urologa z tym problemem?? odp.
pozdrawiam

kocurek - Pon 03 Wrz, 2007

potrzebujesz skierowanie jak do każdego specjalisty
teaser - Czw 06 Wrz, 2007

ja bylem u swojego lekarza z wedzidelkiem, wizyta nie zajela dluzej niz 5 min :) pokazalem, wypisal skierowanie i tyle :)
alann78 - Sro 19 Wrz, 2007

U mnie telefonicznie mozna odrazu bez rodzinnego :)
teaser - Sro 19 Wrz, 2007

Jakby co jestem po operacji i zapraszam do tematy Wedzidelko tam opisalem co i jak :) dodam ze jestem zadowolony z zabiegu wedzidelka =]

pozdro

o2test - Wto 16 Paź, 2007
Temat postu: oddawanie moczu problem
Witam,

Mam taki problem od dluzszego czasu... mianowicie po oddaniu moczu i schowaniu interesu w spodnie zawsze poleci jeszcze troszeczke (raz pare kropelek a niekiedy sporo kropelek) w bielizne.
Aby uprzedzic kolejne pytania to:
-mogę sobie niem trzasac ile chce,
-mogę czekac po oddaniu muczu z penisem na wierzchu nawet z 10min itp

i tak po schowaniu go w bielizne niekiedy odrazu a nie kiedy po przejsciu kilku krokow jest dodatkowy mocz do tego stopnia ze jak jestem w domu to zmieniam bielizne.
Mam juz to jakies pol roku ale nic sie nie zmienia.

Dodatkowe objawy:
-kilka miesiecy temu bardzo czesto oddawalem mocz w ciagu dnia i przynajmniej raz w -nocy ale to tylko przez 2-3 tygodnie
-niekidy mam taki niesamowicie dziwny i bolący ból w odbycie-raz na miesiac moze (nie wiem jak go opisać)
-czuje jakby poped seksualny tez zmalal od jakiegos czasu.

Mam 28 lat i

Czy ktos ma lub mial cos podobnego, czym to moze byc spowodowane?

Czekam na opinie i z gory dziekuje.
Pozdrawiam.

paszczaktychy - Pią 04 Sty, 2008

o2test mam to samo, mógłbym 30 minut z fujarom stać nad kiblem, a po odejściu gdy usiąde to nagle czuje jak idzie mi w majty mocz. Strasznie wkurzająca sprawa, nie wiem co to jest. Mma dopiero 17 lat
kublo - Pią 01 Lut, 2008

paszczaktychy napisał/a:
o2test mam to samo, mógłbym 30 minut z fujarom stać nad kiblem, a po odejściu gdy usiąde to nagle czuje jak idzie mi w majty mocz. Strasznie wkurzająca sprawa, nie wiem co to jest. Mma dopiero 17 lat

osobiście mam tak czasem z rana (pół erekcja) ,mam prawie 24 lata ale poranną sprawę załatwiam na siedząco ,ponieważ :
- wygodniej
- higieniczniej a i zleci wszystko co ma zlecieć
warto spróbować

M-H - Pią 01 Lut, 2008

Hmm... jakby to bylo zapalenie to chyba by pieklo/bolalo cos w srodku nie?
paszczaktychy - Nie 03 Lut, 2008

Kublo próbowalem na siedząco, na stojąca, na leżąco (dosłownie) i nic. Niedawno bylem obrzezany i narazie tego problemu nie ma, ale jeszcze jest czas by sie przekonac.