Luźne dyskusje o męskich sprawach - Tors - depilacja czy golenie?
norbercik - Pon 03 Wrz, 2007 Temat postu: Tors - depilacja czy golenie? Mam dylemat... Dziewczyna o którą się staram uwielbia, jak facet nie ma włosów na klacie. Szczerze, to nie wiem jak je usuwać... Lepiej golić czy depilować?
czekam na rady i uwagi
BASF - Pon 03 Wrz, 2007
Ja nie goliłbym wogóle. Jak ma coś z tego być to musi Cię zaakceptować takim jakim jesteś. Ale jeżeli dla niej ważniejszy jest wygląd niż wnętrze to... odpuść sobie.
paulinka - Pon 03 Wrz, 2007
zgadzam sie ze zdaniem powyżej
mateusssz - Pon 03 Wrz, 2007
wiekszosc kobiet lubi jak facet jest troche owlosiony a jak obecnej nieodpowiada trudno musi sie przyzwyczaic
adadverts - Wto 04 Wrz, 2007
Zauważyłem tu na forum dwie (raczej antagoniczne) frakcje: stronnictwo ogolonego przyrodzenia i front obrony owłosionych torsów
m4g1k_ - Wto 04 Wrz, 2007
heh, nie zaliczam się do żadnej z tych grup. Owłosienie łonowe przycinam, pod pachami golę, a na torsie NA SZCZĘŚCIE wiele nie rośnie
norbercik - Wto 11 Wrz, 2007
Nie to że nie zaakceptuje, ale chcę jej zrobić niespodziankę Ale nie wiem właśnie dokładnie jak... :/
end - Sro 12 Wrz, 2007
Moze bedzie boleśniej ale raczej depilacja. Po goleniu włoski mogą odrastac mocniejsze. Pozdro!
rudicek - Nie 07 Paź, 2007
No na pewno depilacja będzie bardziej bolesna Ale możesz użyć np. plastrów do depilacji, z woskiem są chyba, tyle że będzie bolec...
Julcio - Nie 07 Paź, 2007
ja dzieki Bogu nie mam owlosionej zabardzo klaty, ale i tak te kilka klaczkow gole maszynka. Mysle ze mniej boli maszynka. Moja zona nie nawidzi owlosionej klaty a i ja sie przyzwyczailem do golenia pod pachami, na klacie,wlosow lonowych,pupy i czasem moje nogi ogole. Zostawiam sobie jedynie pasek na brzusiu w kolo pepka no i rece i plecy zostawiam w spokoju
axa - Nie 07 Paź, 2007
| Vezyrek napisał/a: | ja dzieki Bogu nie mam owlosionej zabardzo klaty, ale i tak te kilka klaczkow gole maszynka. Mysle ze mniej boli maszynka. Moja zona nie nawidzi owlosionej klaty a i ja sie przyzwyczailem do golenia pod pachami, na klacie,wlosow lonowych,pupy i czasem moje nogi ogole. Zostawiam sobie jedynie pasek na brzusiu w kolo pepka no i rece i plecy zostawiam w spokoju |
oh tak! tak uwielbiam!
pablo115 - Sro 10 Paź, 2007
ja ole maszynką pachy, klatke piersiową, jądra, brzuszek ak że jestem gładki, ręce, nogi zostawiam w spokoju a pupe mam naturalnie malutko owłosioną . . .
Dębowy - Sob 20 Paź, 2007
a co na To dziewczyny?;> wolą owłosione przyrodzenie, przycięte czy ogolone?
paulinka - Sob 20 Paź, 2007
klatkę to lubię żeby miał jaka ma włosy nie przeszkadza -mój obecny jest mocno owłosiony na klatce pachy golenie, przyrodzenie powinno wyglądać na zadbane może być ogolone ale to nie zawsze wygląda ładnie dobrze jest ogolić jajka a resztę przyciąć maszynka
|
|