Luźne dyskusje o męskich sprawach - Skuteczne Metody Podrywania-czyli coś dla męszczyzn za free

juicy7 - Nie 02 Wrz, 2007
Temat postu: Skuteczne Metody Podrywania-czyli coś dla męszczyzn za free
Witam. To jest mój pierwszy i mam nadzieję, że nie ostatni temat w tym forum. Otóż zamieszczam całkiem darmowy ebook na temat podrywania kobiet. W tej książce elektronicznej pisze wiele rad dla męszczyzn, aby stać się bardziej atrakcyjnym dla kobiet. Zamieszczam plik skompresowany w tym temacie, czyli nie powinno być jakichkolwiek problemów z download-em tej książki. Ebook został wydany przez Zlote Mysli, więc to nie jest moja własność. Zmamieściłem te książkę nie dla powodów komercyjnych. Chciałem pomóc tylko tym którzy chcą zwiększyć więdzę lub udoskonalić się w podrywaniu. Życzę miłej lektury !!!

[ Dodano: Wto 04 Wrz, 2007 ]
... a jeżeli chcecie sprawić aby ten temat istniał dłużej i aby więcej ludzi by z niego korzystało, będziecie trzeba pisać posty. Możecie napisać np. podziekowania lub cokolwiek aby więcej ludzi wiedziało o tym temacie i aby ten poradnik mógłby o wiele więcej osobom pomóc. Pozdro....

adanos - Wto 05 Sie, 2008

Niegdyś byłem znany pod tym nickiem. Niestety zapomniałem hasło do profilu i e-mailu.

[ Dodano: Wto 05 Sie, 2008 ]
Swoją drogą, ożywiłem ten post (przepraszam) aby użytkownicy tego forum dodawali nazwy stron internetowych z poradami na temat "podrywaniu kobiet" albo pisali własne porady (jeżeli chcecie).

[ Dodano: Wto 05 Sie, 2008 ]
Tutaj zamieszczam kolejny ebook związany z tematyką uwodzenia kobiet pt."Tajemnice Uwodzenia". Książka jest napisana na podstawie strony internetowej www.jakpodrywac.info, która teraz niestety nie działa prawidłowo. Według mnie najlepszy poradnik jakikolwiek czytałem. Gorąco polecam! 100% legalne.