Krosty i plamki - Plamka :(
bartek888 - Sro 22 Sie, 2007 Temat postu: Plamka :( Witam mam duzy poblem z moim małym ;/ a mianowicie na zołędziu wyskoczyła mi mała plamka ;/ ma kolor brązowy ani nie piecze ani nie boli.Nwet nie ma ona 1cm nie mam pojecia skąd sie wziełą.Jestem prawiczkiem więc żadnej choroby nie przyniosłem
bardzo prosze o opdowiedz
piotrek_ns - Sro 22 Sie, 2007
O stary masz problem ja bym z tym po prostu poszedł do ojca po rade albo do lekarza
bartek888 - Sro 22 Sie, 2007
Ja naprawde nie mam pojecia co to jest na waszym forum znalazłem coś podobnego do mojej sytuacji czy to może byc przebarwienie?
@piotrek jęzeli nie masz nic mądrego do powiedzenia to nie pisz .
BASF - Sro 22 Sie, 2007
To, że jesteś prawiczkiem to nie znaczy, że nie podłapałeś jakiegoś "prezentu" z obcej toalety, basenu czy jeziora. Nie krytykuj odpowiedzi piotrek_ns, bo w tym przypadku ma on rację.
Piterson06 - Czw 06 Wrz, 2007
czesc bartek.. i co dowiedziales sie co to za plamka?? bo ja mam ten sam problem...
qwest - Nie 09 Wrz, 2007
no to panowie mysle ze was odrobine zmartwie jak jestescie wstydliwi...
ja mam takich plamek brazowych o nieregularnych ksztaltach bardzo duzo, na zoledzi i napletku. powstaja coraz to nowe....bylem u lekarza dermatologa-wenerologa i powiedziala ze to sa poprostu przebarwienia i ze sa NIE grozne ale musze chodzic do kontroli co pol roku i obserwowac czy sie nie zmieniaja...
niestety ale nie wyglada to estetycznie i wedlug mojej pani doktor nie da sie tego usunac chyba ze skalpelem.....no mi by musiala chyba kutasa obciac:P
najlepiej jak sie udasz na wizyte kontrolna...badz mezczyzna, zacisnij zeby i dasz rade;)
pierwsza kontrola jest trudna ale ulga jak wszystko jest ok jest wtedy ogromna:)
pozdrawiam
|
|