Ogólnie o powiększaniu - Wymiary

maciekzm - Wto 21 Sie, 2007
Temat postu: Wymiary
Witam mam 16 lat i moje wymiarty to 18/14 cm chciałbym go powiększyc do 20 cm co najlepiej zastosowac kremy / tabletki / cwiczenia czy moze pompke ?
hardcock - Wto 21 Sie, 2007

po co Ci tyle człowieku ?! popracuj nad obwodem i nad fantazjami bo za dużo się chyba naoglądałeś filmów.

na obwód polecam krem Kolossal + Pompke ale nie łącz dwóch na raz bo Ci odpadnie

pozdro

juicy7 - Pon 27 Sie, 2007
Temat postu: "Odpowiedź na temat Wymiary"
Według mnie narazie powinieneś próbować najtańszego sposobu powiększania penisa, czyli ćwiczenia. Odradzam używanie jakichkolwiek tabletek czy kremów. Zwykle te produkty sa drogie i mało efektowe. Pompi też czasem zawodzą, mam na myśli, że nie dają tych oczekiwanych rezultatów, a zarazem też nie są tanie. Ćwiczenia może są czasem trudne do wykonania, ale najczęściej efektywne. Zajmują trochę czasu. Domyślam się, iż już wiesz skąd ściągnąć ćwiczenia do pow. penisa. Jeżeli nie looknij do działu Download na tej stronie. Pozdro...
derwish - Wto 28 Sie, 2007

hardcock --> Ja pracuje w sexshopie i ten krem jak i pare innych jest wlasnie tylko i wylacznie do stosowania razem z pompka ;) samemu nic raczej nei daje...jezeli ma stosowac oddzielnie poza pompka to polecam largo...