Luźne dyskusje o męskich sprawach - Gry komputerowe i konsolowe

baqbaku - Wto 21 Sie, 2007
Temat postu: Gry komputerowe i konsolowe
Chciałbym poznać wasze opinie na temat gier. W co i na czym gracie? Czy lubicie grać itp.
Czy uważacie gry za dziecinne zabawy czy też nie.
Ja osobiście gram coraz to mniej, ale gdy już gram szukam wszystkiego co może urozmaicić gre( modów idt.) Bardzo lubie gre, ba! to nie gra lecz klasyka: Baldur's Gate II To chyba moja ulubiona gra. Dużo grałem w diablo II przez neta ale nie wiem coś mi przeszło, a szkoda super giera również klasyka! Myślę, że o grach nie powinniśmy mówić, że są odmużdzające, bo nie są i nie tylko dzieci w nie grają, lecz i dorośli.

PISZCIE w co gracie i jakie jest wasze zdanie!

skywalker - Wto 21 Sie, 2007

moje ulubione to diablo II i tomb raider. gram zazwyczaj w pochmurne dni... pomagają mi sie oderwać od rzeczywistości :)

a w diablo grasz na przez neta?? czy singiel player?
skywalker - Wto 21 Sie, 2007

grałem przez battle net ale moja zabójczyni chyba nie jest już aktywna bo nie wchodziłem na konto przez 3 miesiące :/
love508 - Wto 21 Sie, 2007

nie nawidze grac w gry komputerowe, a mało tego to uwazam ze to strata czasu
qtasek - Wto 21 Sie, 2007

Ja sporo czasu grałem w Diablo 2 na Battlenecie osiągnąłem 80 poziom potem jednak sprzedałem gre ;P. Teraz gram czasami w fife 07. Ogółem to luibie gry RPG i sportowe czasami też zagram w wyscigówki typu NFS.

w diablo podchodziłem pod 90lvl, ale wygasły mi postacie wrrrr... myślałem, że coś mnie trafi, później znowu zacząłem i znowu wygasły( miałem Eni, Coh, mase soi itp.), ale tam nie przejmowałem się tym za bardzo, bo w końcu grałem dla zabawy ;) a teraz gram w baldura może ktoś chętny przez neta ;)
Fantom17 - Sro 22 Sie, 2007

moja ulubiona gra byla "Mafia" , teraz gram od czasu do czasu w "Counter-Strike"
pablos84 - Sro 22 Sie, 2007

Baldur's Gate 1 i 2 klasyka gatunku, Diablo 1 i 2 oczywisce tez, lubie obydwie gry!!
a na codzien gram w Football Managera 2007 przez siec

BASF - Sro 22 Sie, 2007

Baaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo żadko gram w jakiekolwiek gry ale jeśli już to jest to MAFIA i DELTA FORCE.
luter - Sro 22 Sie, 2007

nudza mnie wszelkie gry komputerowe, szkoda na nie czasu
heroes84 - Sro 22 Sie, 2007

Moje ulubione gry (oczywiście je ukończyłem) to
Baldur's Gate I i II wraz z dodatkami
Icewind Dale I i II wraz z dodatkami
diablo I i II
heroes 3
night and magic VI, VII, VIII
quake I i II
unreal
civilization I, II, test of time
zacząłem grac w morowinda i newerwintera ale nie skończyłem tych gier

baqbaku - Czw 23 Sie, 2007

Might & Magic odjechane gry VI nie przeszedłem ale VII i VIII super gry teraz kroniki są, czyli wszystkie części 15zł HOMM też świetna gra
paulinka - Pią 24 Sie, 2007

nie lubię gier są one główną kłótnia między mną i chłopakiem bo ja nie rozumiem jego "pasji" że jak siedzi 4 godz przy kąpie to nie można sie do niego odzywać dotykać Go całować bo to rozprasza!!!!!
skywalker - Pią 24 Sie, 2007

No istotnie :) To rozprasza :)
baqbaku - Pią 24 Sie, 2007

zależy od podzielności uwagi jak mój tata czyta, to ja nie moge czytać mamie na głos bo to rozprasza go! ja mam podzielność uwagi :) )
bad ziom - Sob 25 Sie, 2007

ja lubie grac na moim PSP a tak to standartowo komp, jakies RPG czy logiczno-przygodowe (Syberia, najcudowniejsza gra, w jaka gralem)
przemeq - Sob 25 Sie, 2007

Ja toleruje tylko Simsy :P
juicy7 - Pią 31 Sie, 2007

Moje Ulubione Gry To:
1. GOTHIC III
2. Gothic II
3. Heroes of Might and Magic III & IV
4. Battlefield 2
5. Call of Duty 2

Zastanawiam się nad zakupem gry pt. Neverwinter Nights 2 PL i Witcher PL (ponoć ma być najlepszym rpg grą).

skywalker - Pią 31 Sie, 2007

Najlepszą RPG wszech czasów ogłoszono Diablo II ;)
m4g1k_ - Nie 02 Wrz, 2007

sagi Heroes i Settlers to moja miłość :P nie licząc ostatnich wydań, które odstraszają mnie grafiką jak w Warcrafcie3. A W3 nie toleruje, choć 2 jest bardzo fajna :P idąc dalej - czasem GTA, czasem NFS:MW, Carbon (tak na rozluźnienie - nie trzeba myśleć). Czasem SoF, CoD, zdarza się CS.

Ogłoszenie drobne: czy widział ktoś gdzieś, ew. posiada sam, grę "Zemsta Urzędasa"? nie mogę jej nigdzie znaleźć, a grałem w nią kiedyśi bardzo mi się podobała :D

juicy7 - Nie 02 Wrz, 2007

Settlers?? Słyszałem iż mają być odnawiane wszytkie części Settlers. Sam grałem w pierwszą edycję Settlers-ów po niemiecku. Całkiem wciągająca, lecz wiadomo to już jest stare i akcja w grze powoli się rozwija, ale poza tym gra niczego sobie. Grafika to nie jest aż taki wielki problem dla mnie jeżeli chodzi o gry strategiczne (tylko strategiczne).
Szymon7 - Sro 30 Sty, 2008

The Sims 2
Lineage II
SimCity 4
Rome Total War
Medieval II Total War
Battefield
Settlers IV
Microsoft Flight Simulator 2004
GTA Vice City
GTA San Andreas
Trainz Railroad Simulator 2004, 2006

te chyba lubie najbardziej ;)

heroes84 - Sro 30 Sty, 2008

A może ktoś zarzucił by tytułami jaki fajnych gier erotycznych??