Krosty i plamki - Prosze o pomoc, przesyłam zdj

pavelok19 - Pon 20 Sie, 2007
Temat postu: Prosze o pomoc, przesyłam zdj
Prosze o pomoc mam dziwne plamki na i nie wiem co to jest a tymbardziej jak sie tego pozbyć, czy ktoś ma coś podobnego, jak to leczyć może jakaś maśc czy coś. Z góry dziękuje za odpowiedzi.
Hubertttus - Pon 20 Sie, 2007

Czy chcesz mieć peniska jak buzia niemowlaczka ? narmalnie wyglądający penis ,a o tych grudkach na żołędzi zaponmij.
pavelok19 - Wto 21 Sie, 2007

No nie wiem czy tak moge zapomnieć. A jak to coś poważnego?
BASF - Wto 21 Sie, 2007

Możesz w zupełności zapomnieć o nich. Każdy żołądż ma jakieś uwypuklenia czy inne takie sprawy. Nie swędzi Cię, nie parzy, nie jest zaczerwienione to znaczy, że wszysko OK :)
qtasek - Wto 21 Sie, 2007

Jak na mój gust to w twoim penisie nie ma nic nienormalnego. Wszystko jest ok ja tez mam jakies grudki czy prosaki (czy jakos tak) i w niczym to nie przeszkadza.
pavelok19 - Sob 25 Sie, 2007

tak ale prosaki nie sa na zoledziu
smutek - Pią 31 Sie, 2007

ja mam cos bardzo podobnego przy ujsciu cewki, na zoledziu, bylem u dermatologa mowil ze to nic takiego, ale fakt faktem ten lekarz to idiota ^^
pavelok19 - Pią 31 Sie, 2007

hmm i co z tym fantem zrobić ?
CheshireCat - Pią 31 Sie, 2007

idź do lekarza i już! będziesz miał pewność, skoro nie dowierzasz innym ;)
BASF - Pią 31 Sie, 2007

smutek napisał/a:
ale fakt faktem ten lekarz to idiota

Po czym wnioskujesz, że ten lekarz to idiota???

pavelok19 - Nie 16 Wrz, 2007

A może by użyć tej maści co to jest często na tym forum wymieniana Clotrimazol bodajże, nie wiem myć w rumianku, wolałbym żeby to znikło
BASF - Nie 16 Wrz, 2007

Clotrimazol przeciwdziała grzybicznie. Ale jak koniecznie chcesz sobie moczyć to zamocz w rumianku. Napewno Ci nie zaszkodzi :) Ale moje zdanie jest nadal tak jak wyżej napisałem.
pavelok19 - Nie 16 Wrz, 2007

No ok, póki co pomocze w tym rumianku i poczekam na jakieś efekty

[ Dodano: Nie 16 Wrz, 2007 ]
chyba że ktoś ma inne rady, chętnie skorzystam, z góry dziękuje