Napletek - Problem

Pawlax - Czw 16 Sie, 2007
Temat postu: Problem
Mam jedno pytanko:
mam 15 lat i mój napletek sam nie schodzi przy erekcji. Muszę go ściągać i trzymać... foto:

Jak widać nie schodzi do końca.

Dean Thomas - Czw 16 Sie, 2007

Ja mam tak samo. Mam zamiar zapisać sie na obrzezanie :D
Pawlax - Czw 16 Sie, 2007

Ale obrzezania można uniknąć.? To przejdzie?>
Dean Thomas - Pią 17 Sie, 2007

Zależy czy ci to przeszkadza cz nie. Mi tam nie przeszkadza, ale zawsze chciałem iść na obrzezanie więc... Nie wiem czy ci to przejdzie, pytaj starszych.
Hubertttus - Pią 17 Sie, 2007

Pawlax według tego co widze na foto nie masz żadnej stulejki,napletek oczywiście dobrze okrywa żołądź ale po cofnieciu go co widać na 2fot. jest wszystko w porządku,co prawda nie widze wedzidełka ale ten lekki fałd nie powinien sprawiać ci bulu,Na zabieg idzie sie gdy grożi zadziergnięciem podczas wzwodu gdy uniemożliwia odbycie stosunku(nie polecam praktykowanie Ci w tym wieku)uwierz mi że nię bedziesz miał kłopotu.Trzeba zauważyć że jeszcze zapewne rośniesz i twój penis też.Jeśli chcesz zasięgnąć więcej informacji znajdz w wyszukiwarce stulejkę i tam gdzie są przykładowe zdiecie porównaj i poczytaj.Powodzenia :?
Bruno Pelletier - Pią 17 Sie, 2007

a ja proponuję, zamiast szukać na googlach, zapytać sie o radę Ojca albo w ostateczności lekarza...

żeby internet zastępował więzi rodziców z dziećmi... masakra...

BASF - Pią 17 Sie, 2007

Ja się tylko cieszę, że poznałem co to internet w wieku 24 lat. Jestem szczęśliwy, że nie odebrał mi ani dzieciństwa ani lat nastoletnich... Jak się teraz czyta w necie co młodziki piszą to aż się włos na głowie jeży. W tym momencie przychodzi mi tylko do głowy pewien dowcip...

Jest rok 2010, siedzi dwóch kolesi przed kompem i jeden mówi do drugiego.
- Ty, jak można inaczej poznać laskę niż na czacie??
Drugi odpowiada:
- Czekaj sprawdzę w google.

paulinka - Pią 17 Sie, 2007

BASF ZAJEBISTE
BASF - Pią 17 Sie, 2007

A już myślałem, że ten dowcip słyszeli już wszyscy. Niemniej miło mi, że mogę poprawić nim komuś humorek ;)

Jest rok 2010, kolega mówi do kolegi:
-wpadnij dziś do mnie tak ok 20, będzie imrezka.
Drugi pyta
- a ile będzie dziewczyn??
Ten mu na to:
- a z jakieś 3 giga.

paulinka - Pią 17 Sie, 2007

powklejaj do dowcipów :)
kam - Pon 03 Wrz, 2007

Sądze że niepełnoletni nie powinni tutaj wklejać swoich zdjęć!!! Gdyż jest to łamanie prawa i moderator powinien coś z tym zrobić co nie mam pojęcia bo nie znam się na tym ale można by usuwać zdjęcia takich osób z tego forum !!! Owszem jeśli ma taka osoba problem powinna może o nim w tym miejscu napisać ale nie powinna wstawiać zdjęć jeśli jest niepełnoletnia!!! Z racji że jest to mój pierwszy post na tym forum witam wszystkich serdecznie!!!
BASF - Pon 03 Wrz, 2007

Nigdy nie ma pewności czy user jest pełnoletni i czy to foto to jego penis.