Inne problemy - Golicie czy nie???

allegro91 - Sro 15 Sie, 2007
Temat postu: Golicie czy nie???
Mam pytanie czy golicie se włosy w kroku??? Jak tak to po jakim czasie orastają??? Czy jeżeli w szkole pod prysznicem bde goły i jak zobaczą moi koledzy że się gole to czy mnie nie wyśmieją???
BASF - Sro 15 Sie, 2007

Jak się ogolisz to zobaczysz sam po jakim czasie Ci odrosną. Każdy jest inny. A to czy Cię koledzy wyśmieją to zależy tylko od nich.
Hubertttus - Sro 15 Sie, 2007

Proste jak obawiasz sie śmiechu kolegów to sobie tylko podstrzyż np.timerem z maszynki do golenia ,Będzie zadbane ale nie ogolone "0" i myślę że koledzy nie wysmieją a zobaczysz bo być może i niektórzy się golą lub podcinają co gorąco polecam teraz szczególnie latem choć nie tylko.
Julcio - Sro 15 Sie, 2007

BASF masz rację, dołączam sie do twojej wypowiedzi !!
Ja się gole i jest to o wiele bardziej wygodne i higieniczne dla mnie.
Ale to zależy kto co lubi,spróbuj i będziesz wiedział.
W razie czego po tygodniu no 2 ci odrosną.

paulinka - Pią 17 Sie, 2007

tempo wzrostu zależy od człowieka- każdemu inaczej

polecam na początek przystrzyżenie

od golenia możesz mieć krostki

mateusssz - Sob 18 Sie, 2007

mi moja dziewczyna nie pozwala golic mowi ze facet ogolony niemesko wyglada a u nas w szkole wszyscy maja wlosy pozdrawiam
m4g1k_ - Nie 19 Sie, 2007

zrobiłem to dwa razy - taka mała odklejka. Rzeczcywiście przez pierwsze dwa dni miałem krostki, a później odrsastające włosy zahaczały mi o bieliznę bo były twarde. Wolę nożyczki :)
Kilek - Nie 19 Sie, 2007

Ja sie nie golę ani w kroku ani pod pachami. Moze dlatego, ze wole, zeby wszystko było tak jak to natura stworzyła, heh.
Hubertttus - Nie 19 Sie, 2007

Brody ,wąsów i włosów na głowie też nie gól :? I chódź jak Talibowie z Awganistanu
Bruno Pelletier - Nie 19 Sie, 2007

Kilek, natura naturą, higiena higieną a wygląd wyglądem....
Kilek - Nie 19 Sie, 2007

Ej, ja preferuje nature, na higienę nie narzekam, a co inni mówią o mnie i moim wyglądzie to mnie tak...minimalnie obchodzi
BASF - Nie 19 Sie, 2007

Hubertttus napisał/a:
I chódź jak Talibowie z Awganistanu

Afganistanu ;)

qtasek - Wto 21 Sie, 2007

Włosów łonowych nie gole . W zasadzie jedyne rzeczy które gole to włosy na głowie i zarost.
stefek11 - Wto 21 Sie, 2007

Ja golę się pod pachami ze względu na higienę(a po za tym nielubie ich:D) a w lato łoniaki tez.
heroes84 - Sro 22 Sie, 2007

Ja golę włosy łonowe, bo nie chce by moja dziewczyna podczas orala wyjmowała sobie włosy zza zębów. Wcześniej nie goliłem, ale od pewnego czasu to robię i nie zamierzam wracac do dłuższych niż na powiedzmy 3 minimetry
ssooss - Sro 29 Sie, 2007

a ja sie gole wsedzie gdzio sie da oprocz nog: pach, krok i klate mam zawsze wygolona. w koncu nie jestesmy malpami tylko ludzmi po co nam zbredna siersc;) :P
Kilek - Czw 30 Sie, 2007

W końcu pochodzimy od małp a o mały włos byśmy nie zostali bananami
derwish - Czw 30 Sie, 2007

Jezeli o mnie chodszi to gole jak mam wiecej czasu a tak to tylko skracam...
roojek - Nie 16 Wrz, 2007

3 minuty dłużej w wannie nie zbawią. Do tego pod pachami też. Ja ryja nie golę od roku i rzeczywiście zaczynam wyglądać jak Talib, ale nie zamierzam śmierdzieć. Poza tym włosy łonowe, niezależnie od płci, po prostu wywołują odruchy wymiotne u większości ludu
BASF - Nie 16 Wrz, 2007

roojek napisał/a:
Ja ryja nie golę od roku i rzeczywiście zaczynam wyglądać jak Talib

Po sposobie Twego pisania aż dziw, że już Ci rosną włosy na Twarzy. Ja zawsze myślałem że określenie "ryj" jako ludzką twarz jest obraźliwe. Przynajmniej tutaj zachowaj trochę kultury.