Inne problemy - Golicie czy nie???
allegro91 - Sro 15 Sie, 2007 Temat postu: Golicie czy nie??? Mam pytanie czy golicie se włosy w kroku??? Jak tak to po jakim czasie orastają??? Czy jeżeli w szkole pod prysznicem bde goły i jak zobaczą moi koledzy że się gole to czy mnie nie wyśmieją???
BASF - Sro 15 Sie, 2007
Jak się ogolisz to zobaczysz sam po jakim czasie Ci odrosną. Każdy jest inny. A to czy Cię koledzy wyśmieją to zależy tylko od nich.
Hubertttus - Sro 15 Sie, 2007
Proste jak obawiasz sie śmiechu kolegów to sobie tylko podstrzyż np.timerem z maszynki do golenia ,Będzie zadbane ale nie ogolone "0" i myślę że koledzy nie wysmieją a zobaczysz bo być może i niektórzy się golą lub podcinają co gorąco polecam teraz szczególnie latem choć nie tylko.
Julcio - Sro 15 Sie, 2007
BASF masz rację, dołączam sie do twojej wypowiedzi !!
Ja się gole i jest to o wiele bardziej wygodne i higieniczne dla mnie.
Ale to zależy kto co lubi,spróbuj i będziesz wiedział.
W razie czego po tygodniu no 2 ci odrosną.
paulinka - Pią 17 Sie, 2007
tempo wzrostu zależy od człowieka- każdemu inaczej
polecam na początek przystrzyżenie
od golenia możesz mieć krostki
mateusssz - Sob 18 Sie, 2007
mi moja dziewczyna nie pozwala golic mowi ze facet ogolony niemesko wyglada a u nas w szkole wszyscy maja wlosy pozdrawiam
m4g1k_ - Nie 19 Sie, 2007
zrobiłem to dwa razy - taka mała odklejka. Rzeczcywiście przez pierwsze dwa dni miałem krostki, a później odrsastające włosy zahaczały mi o bieliznę bo były twarde. Wolę nożyczki
Kilek - Nie 19 Sie, 2007
Ja sie nie golę ani w kroku ani pod pachami. Moze dlatego, ze wole, zeby wszystko było tak jak to natura stworzyła, heh.
Hubertttus - Nie 19 Sie, 2007
Brody ,wąsów i włosów na głowie też nie gól I chódź jak Talibowie z Awganistanu
Bruno Pelletier - Nie 19 Sie, 2007
Kilek, natura naturą, higiena higieną a wygląd wyglądem....
Kilek - Nie 19 Sie, 2007
Ej, ja preferuje nature, na higienę nie narzekam, a co inni mówią o mnie i moim wyglądzie to mnie tak...minimalnie obchodzi
BASF - Nie 19 Sie, 2007
Hubertttus napisał/a: | I chódź jak Talibowie z Awganistanu |
Afganistanu
qtasek - Wto 21 Sie, 2007
Włosów łonowych nie gole . W zasadzie jedyne rzeczy które gole to włosy na głowie i zarost.
stefek11 - Wto 21 Sie, 2007
Ja golę się pod pachami ze względu na higienę(a po za tym nielubie ich:D) a w lato łoniaki tez.
heroes84 - Sro 22 Sie, 2007
Ja golę włosy łonowe, bo nie chce by moja dziewczyna podczas orala wyjmowała sobie włosy zza zębów. Wcześniej nie goliłem, ale od pewnego czasu to robię i nie zamierzam wracac do dłuższych niż na powiedzmy 3 minimetry
ssooss - Sro 29 Sie, 2007
a ja sie gole wsedzie gdzio sie da oprocz nog: pach, krok i klate mam zawsze wygolona. w koncu nie jestesmy malpami tylko ludzmi po co nam zbredna siersc;)
Kilek - Czw 30 Sie, 2007
W końcu pochodzimy od małp a o mały włos byśmy nie zostali bananami
derwish - Czw 30 Sie, 2007
Jezeli o mnie chodszi to gole jak mam wiecej czasu a tak to tylko skracam...
roojek - Nie 16 Wrz, 2007
3 minuty dłużej w wannie nie zbawią. Do tego pod pachami też. Ja ryja nie golę od roku i rzeczywiście zaczynam wyglądać jak Talib, ale nie zamierzam śmierdzieć. Poza tym włosy łonowe, niezależnie od płci, po prostu wywołują odruchy wymiotne u większości ludu
BASF - Nie 16 Wrz, 2007
roojek napisał/a: | Ja ryja nie golę od roku i rzeczywiście zaczynam wyglądać jak Talib |
Po sposobie Twego pisania aż dziw, że już Ci rosną włosy na Twarzy. Ja zawsze myślałem że określenie "ryj" jako ludzką twarz jest obraźliwe. Przynajmniej tutaj zachowaj trochę kultury.
|
|