Inne problemy - Problem :( bol podczas sikania
master-piotr - Pon 13 Sie, 2007 Temat postu: Problem :( bol podczas sikania Mam okropny problem, zacznijmy moze od tego ze w piatek sie rozchorowalem ot co zwykla grypa bolala mnie glowa miesnie , dreszcze. bralem aspirine itc , z sikaniem niebylo nic dziwnego. Przed wczoraj po masturbacji kiedy poszedlem sie wysikac strasznie mnie zabolalo tak "w srodku" za penisem, w "zoładku", ale tak bardzo sie tym nieprzejolem bo juz wczesniej Bardzo naprawde bardzo zadko mi sie tak zdazalo, nastapnego dnia wstalem wysikalem sie i bylo normalnie , przez caly dzien , na wieczor znowu po masturbacji poczulem podobne uczucie co wczesniej (balem sie wysikac) ale wkoncu niewytrzymalem i poszedlem sie odlac, a tam podczas sikania Ogromny bol 2 razy wiekszy niz wczesniejsz.. ;((( myslem ze mi przejdzie dzis rano ale nie umylem pod prysznicem napletka sadzac ze moze to cos pomoz ale kiedy sie wysikalem znowu przyszedl ten bol ;((( ludzie co mi jest ? mam 19 lat , NIE uprawialem seksu nigdy (a szkoda ) , nigdy czegos takiego niemialem , Wiec co mi moze byc? ( Jak to mozliwe zeby tak jakby po jednej masturbacji nagle tak zaczelo mnie bolec ;(( POMÓZCie prosze ;((( przepraszam jesli taki temat juz byl przejdzalem 3 strony forum wstecz, ale naprawde jestem zrozaczony (placze ) , w czwartek mam leciec za granice mam juz kupiony bilet a tu cos takiego ( czekam na szybka odpowiedz plz. Tylko cos wiecej niz: Idz do lekarza ;p
[ Dodano: Pon 13 Sie, 2007 ]
teraz zauwazylem i poczulem, ze troche mnie piecze koncowka Penisa (tym czym wylatuje mocz nieznam wachowej nazwy ;p przewod moczowy?), i spojrzalem ze jest tak dosc zaczerwienione w tym obrembie ale niewiem ;/
BASF - Wto 14 Sie, 2007
Powodów może byc mnóstwo. Możesz mieć piasek w nerkach. Możesz mieć zapalenie przewodów moczowych. Z takimi rzeczami się nie czeka tylko gna się do lekarza. Tymbardziej, że czeka Cię wyjazd. Wierz mi stary, jestem nerkowcem i nie obcy jest mi ból kolki nerkowej, kamieni w nerkach i pętelkowania. Radzę naprawdę biegnij do lekarza póki czas !!!!
Dean Thomas - Wto 14 Sie, 2007
Daj zdjęcie penisa we wzwodzie to ci powiem czy to to o czym myślę. Miałem podobne coś
Bruno Pelletier - Wto 14 Sie, 2007
Dean Thomas, po co Ci zdjęcie???????
master-piotr, przypuszczalnie zapalenie cewki moczowej... DO LEKARZA!!!
Dean Thomas - Wto 14 Sie, 2007
Bo miałem podobne coś, i jeśli to jest to, to może dojść nawet do amputacji penisa.
Bruno Pelletier - Wto 14 Sie, 2007
Dean Thomas, co ty bredzisz??? weź swoją dzienną dawkę Haloperidolu i idź spać, bo siostra oddziałowa znów Cie zapnie w pasy!!!!!
i przestań straszyć tego chłopaka tymi pierdołami!!!!!
p.s.
"podobne coś", "jeśli to jest to" - nazwij najpierw "to coś" a potem się wypowiadaj w poważnych sprawach - chyba, że jesteś wróżbitą znachorem....
budnis - Wto 14 Sie, 2007
zapalenie cewki moczowej - lepiej idź do tego lekaża wipisze Ci receptę i możesz sobie lecieć
master-piotr - Sro 15 Sie, 2007
hehe, zanim dostalalem od was wszystkich odpowiedz. Zdazylem do lekarza zapalenie pecherza i tyle ufff. plus bedzie taki ze jesli moze kiedys z tego wyjde to bede sie cieszyl z kazdego sikania pozdro th. Zamknicje temat
|
|