Masturbacja - sposob na szybki wytrysk

krzywda - Nie 12 Sie, 2007
Temat postu: sposob na szybki wytrysk
macie jakies sposoby na szybkie "zwalenie konia" ? ja mam ;) ale podam troche pozniej :D
BASF - Nie 12 Sie, 2007

Ja też podam Ci trochę później...
muchomorek - Pon 13 Sie, 2007

Ja też powiem później, poczekam na innych :)
m4g1k_ - Pon 13 Sie, 2007

hahaha, mój i tak jest najlepszy :P ale podam później :P :twisted:
skywalker - Pon 13 Sie, 2007

A ja podam całkiem na końcu bo mój jest unikatowy :)
evolution - Pon 13 Sie, 2007

ozesz ludzie. Jak w przedszkolu "wiem ale nie powiem" :D

Sposob? Skierowac strumien wody pod prysznic na dol i wtedy jest szybko...

mateusssz - Pon 13 Sie, 2007

a tak wogolepoco szybko tryskac lepiej dluzej wiecej przyjemnosci
roojek - Nie 16 Wrz, 2007

Wersja 1: Mocno ściskać wszystkie mięśnie, a szzcególnie odbytu - partner będzie zachwycony. Ale na szybki wytrysk u Ciebie to mie mam sposobu :P

Wersja 2: Znajdź sobie pannę. Sądząc po Twojej wypowiedzi jesteś prawiczkiem bez cienia finezji. Przy pierwszym razie trema Cię tak skutecznie zje, że nie zdążysz nawet wejść :)

alann78 - Sro 19 Wrz, 2007

No właśnie hahaha.
Lepiej dajcie namiary jak najdłużej wytrzymać zeby nie mieć,a nie najszybciej hahaha

Olek2007 - Nie 14 Paź, 2007

Może cos podacie?? :) Plisss
ooki27 - Nie 09 Sie, 2015

ja szybko strzelam prrzy zabawie z pupą
siferius90 - Czw 26 Sie, 2021

A ja chociaż najczęściej masturbuję się długo, powyżej 45 minut, to wyćwiczyłem sposób na szybkie dojście - nawet w 30 sekund. Albo sobie mój mózg zakodował, że na określone bodźce ma być orgazm albo po prostu jest to super wrażliwe miejsce - nie każdy rozstrzygnie sam.

A oto moja metoda - delikatnie zsuwam napletek, tak aby kończył się tuż nad rowkiem, gdzie się zaczyna główka penisa. Obejmuje w tym miejscu penisa przez napletek tylko dwoma palcami - wskazującym i kciukiem i lekko, bez nacisku przesuwam 1 cm w górę i w dół.