Inne problemy - coś nie tak

adam1411 - Pon 06 Sie, 2007
Temat postu: coś nie tak
Cześć, mój kolega ma problem. Nie wie co to jest. W prawej części moszny pod jądrem ma coś małego jakby drugie jądro. Nie wie co to jest. Licze, na pomoc.
skywalker - Pon 06 Sie, 2007

Po 1: Jaki jest sens mówić że to twój kolega ma problem jak wszyscy wiedzą że chodzi o ciebie.
Po 2: Każdy ma 2 jądra

Po pierwsze chodzi o mojego kolege. I to ma sens, jesli się on boi o tym powiedzieć komuś, powiedział mi bo mi ufa. Po drugie wiem, że każdy ma dwa jądra<mężczyzna>, ale po prawej stronie ma coś małego jakby drugie jądro po jednej stronie.
byby - Pon 06 Sie, 2007

więc niech idzie do lekarza

moim zdaniem tez powinien iść, ale on sie wstydzi. może ktos wie co ma robić, ma podobny problem?
kropek - Pon 06 Sie, 2007

No to jak się wstydzi to niech sobie sam jedno wydłubie nożem i będzie miał dwa :? Co może innego zrobić?
BASF - Pon 06 Sie, 2007

adam1411 napisał/a:
moim zdaniem tez powinien iść, ale on sie wstydzi. może ktos wie co ma robić, ma podobny problem?

To jak on taki wstydniś to Ty idź do lekarza za niego. Zresztą bajer to jest na 102. Co ty gadasz, że boi się to komuś powiedzieć?? W necie jest anonimowy. I zgadzam się ze skywalker, że to Twój problem a nie jakiegoś kolegi.

alann78 - Pon 03 Wrz, 2007

Oj nawet jak to jego problem to nie meczcie goscia,a moze i jego kumpla. A do ciebie adam1411 to jest problem i trzeba isc do lekarza to normalna sprawa i lekarz powie co i jak moze badania zrobi. wiec trzeba isc .
CheshireCat - Pon 03 Wrz, 2007

to jest moze tzw przydatek jadra, który uległ skreceniu - to nic poważnego
ale do Lekarza iść musi
lub na USG moszny i jąder