Inne problemy - coś nie tak
adam1411 - Pon 06 Sie, 2007 Temat postu: coś nie tak Cześć, mój kolega ma problem. Nie wie co to jest. W prawej części moszny pod jądrem ma coś małego jakby drugie jądro. Nie wie co to jest. Licze, na pomoc.
skywalker - Pon 06 Sie, 2007
Po 1: Jaki jest sens mówić że to twój kolega ma problem jak wszyscy wiedzą że chodzi o ciebie.
Po 2: Każdy ma 2 jądra
adam1411 - Pon 06 Sie, 2007
Po pierwsze chodzi o mojego kolege. I to ma sens, jesli się on boi o tym powiedzieć komuś, powiedział mi bo mi ufa. Po drugie wiem, że każdy ma dwa jądra<mężczyzna>, ale po prawej stronie ma coś małego jakby drugie jądro po jednej stronie.
byby - Pon 06 Sie, 2007
więc niech idzie do lekarza
adam1411 - Pon 06 Sie, 2007
moim zdaniem tez powinien iść, ale on sie wstydzi. może ktos wie co ma robić, ma podobny problem?
kropek - Pon 06 Sie, 2007
No to jak się wstydzi to niech sobie sam jedno wydłubie nożem i będzie miał dwa Co może innego zrobić?
BASF - Pon 06 Sie, 2007
adam1411 napisał/a: | moim zdaniem tez powinien iść, ale on sie wstydzi. może ktos wie co ma robić, ma podobny problem? |
To jak on taki wstydniś to Ty idź do lekarza za niego. Zresztą bajer to jest na 102. Co ty gadasz, że boi się to komuś powiedzieć?? W necie jest anonimowy. I zgadzam się ze skywalker, że to Twój problem a nie jakiegoś kolegi.
alann78 - Pon 03 Wrz, 2007
Oj nawet jak to jego problem to nie meczcie goscia,a moze i jego kumpla. A do ciebie adam1411 to jest problem i trzeba isc do lekarza to normalna sprawa i lekarz powie co i jak moze badania zrobi. wiec trzeba isc .
CheshireCat - Pon 03 Wrz, 2007
to jest moze tzw przydatek jadra, który uległ skreceniu - to nic poważnego
ale do Lekarza iść musi
lub na USG moszny i jąder
|
|