Krosty i plamki - Kiła ??? help
MarekGruba - Nie 05 Sie, 2007 Temat postu: Kiła ??? help Witam, zwracam sie z pomoca do osob kompetentnych. Otoz pojawily mi sie 3 grudki pod skora, wygladajace jak zwykle "syfy" tyle, ze nie da sie ich wydusic. Na poczatku bolaly bardzo teraz troche mniej i tylko przy dotykaniu. Znajduja sie miedzy pępkiem a penisem a dokladnie tam gdzie rosnął włosy łonowe. Dodam, ze czasem po goleniu wyskakiwaly mi syfki ale nie az tak duze. Dodam rowniez, ze opalalem sie calkiem nago a mam sklonnosci do tego ze po sloncu wychodza mi syfy. Ale najwazniejsze jest to ze ostatnio wspolzylem z kilkoma paniami i obawiam sie najgorszego... KIŁY. Czy ktos moglby mi pomoc? Z gory dziekuje za kazda odpowiedz. Pozdrawiam
[ Dodano: Pon 06 Sie, 2007 ]
Teraz juz wiem w 100%, ze to nie sa zwykle syfki... czy ktos moze cos poradzic czy zostala mi tylko wizyta u dermatologa?
paulinka - Pon 06 Sie, 2007
wydaje mi sie że to nie kiła ale wizyta na pewno nie zaszkodzi a może tylko pomóc
BASF - Pon 06 Sie, 2007
Sugeruję iść do lekarza, bo tak na dobrą sprawę nikt na odległść Ci nie pomoże w 100%. Życzę powodzenia
P.S. Lepiej brzmiałoby krostki a nie syfki
wryzas - Pią 07 Mar, 2008
mam podobne objawy tylko mnie nie boli a swedzi.Sam nie wiem co robic!
|
|