Luźne sprawy męsko-męskie. - Pytanie do doświadczonych
zola - Pon 30 Lip, 2007 Temat postu: Pytanie do doświadczonych Witam.Jak wiadomo jestem bi, lubię uprawiać seks z nim i z nią, kiedy kocham się z nim jest wszystko ok dotykamy się po całym ciele walimy sobie konia itp ale nigdy jeszcze nie zdecydowaliśmy się zrobić sobie loda ani na pocałunek w usta,jesli chodzi o loda to nie czuje obrzydzenia ale o całowanie się z facetem tak. Mam pytanie czy wy kiedy się kochacie całujecie się na wzajem??
kocurek - Czw 02 Sie, 2007
to jest chyba oczywiste. a ty jak kochasz się z laską to się nie całujesz?
zola - Czw 02 Sie, 2007
Z dziewczyną owszem ale z nim
kocurek - Czw 02 Sie, 2007
wiesz zola, mi to sprawia duża przyjemność. jak nie jesteś pewien to jest taka sprawdzona metoda prób i błędów. najwyżej nie powtórzysz już tego, ale będziesz pewien.
m4g1k_ - Pią 03 Sie, 2007
ciekawe podejście, jednak nie wyobrażam sobie nawet spróbowania całowania się z chłopakiem... choć pewnie wiele zmienia fakt, że jestem hetero...
zola - Pią 03 Sie, 2007
no właśnie metoda prób i błędów
tomek333 - Pią 03 Sie, 2007
ja tez jestem bi i mam takie same watpliwosci co do Twoich Zola a Ty skad w ogole jestes bo z Twojego opisu malo wnioskuje ale jak chcesz probuj moze nie wyjsc ale zawsze cos
zola - Sob 04 Sie, 2007
ŻRDW- Żyrardów
lukacz - Pią 10 Sie, 2007
Ale macie problem ja sprobowalem i nie jest tak strasznie calowac sie z nim
pozdrawiam
zola - Pią 10 Sie, 2007
też to już wiem, wczoraj to zrobiliśmy było cudownie
kocurek - Pią 10 Sie, 2007
zola napisał/a: | też to już wiem, wczoraj to zrobiliśmy było cudownie |
to gratulacje odwagi
Bruno Pelletier - Pią 10 Sie, 2007
ja zawsze całuje mojego Chłopaka - uwielbiam to
zola - Sob 11 Sie, 2007
A kochacie się z zabezpieczeniem czy bez jeśli można wiedzieć, bo my zawsze stosujemy prezerwatywe
love508 - Nie 12 Sie, 2007
hehehehehhehehehehehehehehehehehehehe
zola - Nie 12 Sie, 2007
love508, Ty w tych sprawach jesteś już doświadczony i się już troche znasz, a ja dopiero zaczynam
adadverts - Czw 16 Sie, 2007
Raczej nie wyobrażam sobie, żeby uprawiać anal (czy to z laską czy z chłopakiem) bez prezerwatywy. Można się pobrudzić, zwłaszcza jeśli ktoś nie ma za bardzo pojęcia jak się do tego zabierać
Bruno Pelletier - Pią 17 Sie, 2007
pobrudzić?
jeśli partner(ka) wie jak się przygotować, to niczym się nie pobrudzisz...
teida - Pon 26 Sty, 2009
To jest kwestia wyczucia i pozycji z tym pobrudzeniem się, a gra wstępna z całowaniem i dotykaniem się nawzajem jest super.
zola - Wto 27 Sty, 2009
teida, ale odkopałes stary temat, z przed 1,5 roku.
teida - Sro 28 Sty, 2009
Dzięki, ale rzecz w tym że na forum: Luźne sprawy męsko-męskie, nie ma za wielu nowych tematów do których można coś dopisać a chyba zbrodnią nie jest jak gdzieś coś dopiszę.
zola - Sro 28 Sty, 2009
No jasne ze nie, mozesz coś sam nowego napisać.
teida - Czw 29 Sty, 2009
Ja lubię się podłączyć.
kapcius - Sob 31 Sty, 2009
zola ---------> piszesz, ze sie "kochasz" z nim, przez co rozumiesz walenie konia. Yy wiec tylko sobie razem z kims konia walisz i to nazywasz seksem? yy :p
zola - Sob 31 Sty, 2009
kapcius, zerknij na date pierwszego postu w tym temacie, a potem prześledź moja historie tu na forum, to myślę ze zrozumiesz.
Z moich miłości i związków z facetami, można grubą książkę napisać
micnow - Wto 24 Lut, 2009
mialem kiedys wstrent ale teraz juz to jest normalne calowanie z mezczyzna . pare lat temu jak jeszcze mialem kontakty z kobietami nie potrafilem sie przelamac zeby zrobic jej minety niewiem czego a w tym samym czsie z kolegami bylo normalne ze jaden drugiemu loda robil . to mnie zastanawialo zawsze ? wy tez tako moze mielisceie ??
|
|