Inne problemy - taki krepujacy problem...

staszek10 - Sro 25 Lip, 2007
Temat postu: taki krepujacy problem...
Witam...mam 19 lat i taki problem,ze jak jestem z dziewczyna np..przytulamy sie czy wyglupiamy to moj penis ma erekcje i troche mnie to krepuje...nie wyobrazam sobie pojsc z nia na plaze bo jak bym mial ja posmarowac olejkiem albo ona mnie czy cos to moj maly bylby sztywny i wtedy chyba bym sie zakopal bod ziemie;/
SFEN - Sro 25 Lip, 2007

Więc problem tkwi w tym, że nie masz problemów z erekcją i Twoja dziewczyna jawnie Cię podnieca? No to problem wielki. ;]
paulinka - Sro 25 Lip, 2007

chłopie to nic strasznego wręcz przeciwnie ja specjalnie na plaży łapie nieraz chłopaka żeby mu staną to ślicznie wygląda :)
muchomorek - Nie 29 Lip, 2007

paulinka, a co byś zrobiła/ powiedziała / zachowałasię (skreślić niepotrz.) jakby mu nie stanoł? :D hehe....
paulinka - Pon 30 Lip, 2007

najczęściej kładę go na plecy i kładę sie na niego :P albo siadam mu w kroku tyłem i daje mleczko by nasmarował mi plecki i obdarowuje całuskami ale on nie lubi w miejscach publicznych :( najczęściej dlatego zaciągam go do wady ale od zimnej na ogół opada :( ale zdarzyła sie że nie to sie posmyraliśmy pod woda :)
nieraz sie na mnie facet zezłościł że innemu na krok patrze ale jak innemu stoi to jak nie popatrzeć ... w końcu jak kobitce stoją sutki to tez na ogół przykuwa wzrok :P

[ Dodano: Pon 30 Lip, 2007 ]
nie zauważyłam przedrostka nie...
wiesz szczerze nigdy nie miałam tak że facetowi przy mnie nie staną i nie wiem co bym zrobiła trudno mi to sobie wyobrazić ...

m4g1k_ - Pią 03 Sie, 2007

hihihi, najlepiej jest znać swoją wartość :*