Inne problemy - Pierwszy raz...

Azunay - Sro 25 Lip, 2007
Temat postu: Pierwszy raz...
ehh no wiec wreszcie mam jaks fajna dziewczyne, no i planujemy wspolny stosunek
problemow jest kilka
-mam dosc wrazliwego zoledze (dotyk reka wystarczy np zebym mial uczucie porazenia) wiec chyba bez gumy odpada, chociaz wiem ze ona jest w srodku dosc wilgotna i ciekawi mnie czy nie bedzie mnie w niej "razic"
-penis na PEŁNYM zwodzie stoi dosc pionowo ale jak bedziemy w pozycji ze ja leze na niej to chyba nic nie przeszkodzi...
-wystrysk...tu jest problem jakoz ze bardzo zadko sie mastubuje(wrazliwy penis) to nie weim czy bede mial w niej wytrysk
-zwód, ze zwodem jest roznie raz stoi z byle jakiego powodu jak sosna raz lezy obok mnie naga i musze "cos zrobic" zeby stanoł
prosze o rady..

[ Dodano: Czw 26 Lip, 2007 ]
halo...

Prosiak - Pią 27 Lip, 2007

Trzeba się wyluzować 8) Stary, nie przejmuj się, tylko atakuj, bez stresu :wink: Jak ci nie staje to poprostu zróbcie dłuższą grę wstępną i jak już będzie gotowy do akcji to wtedy dopierow nią wejdź :P
Azunay - Nie 29 Lip, 2007

ehhh...
Prosiak - Nie 29 Lip, 2007

No jeżeli masz wrażliwą żołądź to możecie użyć jakichś śródków zmniejszających tarcie, nawilżających, albo czegoś takiego.
Azunay - Pon 30 Lip, 2007

a bez tego ani rusz ?
muchomorek - Pon 30 Lip, 2007

Spróbuj przed seksem sam się pomasturbować (albo wspólnie w ramach gry wsętpnej) to powinno Cie rozluźnić, wyładować nadmiar podniecenia i opóźnic następny wytrysk.
BASF - Pon 30 Lip, 2007

Azunay napisał/a:
ehhh...

Dobry post :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Podczas sexu Twoja wrażliwość nie będzie tak odczuwalna, gdyż w pochwie znajduje się śluz a na dłoni jej nie ma.
Jak nie spróbujesz to się nie dowiesz. Nikt nie zrobi tego za Ciebie.

Azunay - Pon 30 Lip, 2007

Podczas sexu Twoja wrażliwość nie będzie tak odczuwalna, gdyż w pochwie znajduje się śluz a na dłoni jej nie ma.

wlasnie ten sluz tez wydaje mi sie ze powinien jakos lagodzic ale nie jestem pewien :)

BASF - Pon 30 Lip, 2007

Azunay napisał/a:
wlasnie ten sluz tez wydaje mi sie ze powinien jakos lagodzic ale nie jestem pewien :)

Więc próbuj ojciec,próbuj :)

Azunay - Wto 31 Lip, 2007

heh latwo powiedziec.. mam stracha ze hej
zola - Wto 31 Lip, 2007

Azunay, a musisz to robić bez gumki??załóż gumę na instrument i będzie ok :D
m4g1k_ - Pią 03 Sie, 2007

jeżeli penis jest wyjątkowo wrażliwy, stosowanie gumek może go dodatkowo podrażnić, a wtedy z sexu nici. Chyba, że popróbujesz wcześniej samemu :) wazelina to dobra rzecz, nawet smarowanie codziennie rano jakimś kremem powinno wg mojego mniemania pomóc :)