Ćwiczenia - Jak zwiekszyc obietosc penisa

sdfgsag - Pon 23 Lip, 2007
Temat postu: Jak zwiekszyc obietosc penisa
tak jak napisalem w temacie chcial bym sie dowiedziec czy sa na to jakies cwiczenia ;]
BASF - Pon 23 Lip, 2007

Widzę, że jesteś niepoważnym forumowiczem. Wnioskuję to po tym jaki masz nick i skąd jesteś. Nawet nie chciało Ci się wysilić aby po ludzku napisać.
A po za tym tematów takich było już pełno.

marcin060685 - Pon 20 Sie, 2007

na pogrubienie penisa dwie sprawy...
1) cwiczenia tj. naciagnij na penisa gumke (taka jaka dziewczyny nosza do wlosow) tak zeby ciasno nachozila w trakcie spoczynku penisa.. doprowadz wacka do wzwodu.. gumka uniemozliwi odplyniecie krwi.. wacek bedzie sztywny jak kamien, zrobi sie czerwony! teraz delikatnie go sciskaj we wszystkich kierunkach.. krew bedzie rozpychala naczynia krwionosne, a wieksze naczynia to wiecej krwi, a co za tym idzie grubszy penis i sztywniejszy :) tylko nei zrob sobei krzywdy (w pogotowuiu trzymaj nozyczki nawypadek jakbys sie wystraszy ze tak twardy moze byc penis :0 bo w trakcie wzwodu gumki nei sciagniesz bo ona ma ciasno przylegac do czlonka)jak bedziesz chcial zdjac zeby dac odpoczac penisowi (rob tak co jakis czas) to pprostu zajmij sie czyms a wacek sam powoli opadnie

2) polecam krem largo (w niebieskiej tubce jak mleczko slodzone w tubce) dziala poszezajaco na naczynia krwionosne, napulchnia wacka jest on taki milszy, ciezszy i erekcje sa mocniejsze

oprocz tego mozesz zawsze sprobowac pompki do penisa :) tylko delikatnie zeby sie nei uszkodzic pozro

sill - Czw 23 Sie, 2007

A może polecicie coś na bardzo silną i długą erekcję?? U mnie problem wygląda tak,że na początku mi normalnie stoi, a później opada :x :(

Poradźcie coś.

azdroj - Sob 25 Sie, 2007

możesz mieć przed sobą jakieś podniecające zdjęcie! ja tak robię podczas ćwiczeń :mrgreen:
matut8@o2.pl - Pon 27 Sie, 2007

powarznie te ćwiczenia dzialają?
jak wiekszy moze sie zrobić?

[ Dodano: Pon 27 Sie, 2007 ]
i jak często to robić

juicy7 - Pon 27 Sie, 2007
Temat postu: "Answer for matut8@o2.pl"
Ćwiczenia te zwykle działają, ale zależy jak długo będziesz używał tych ćwiczeń i jak dokładnie je wykonujesz.
marcin060685 - Wto 18 Wrz, 2007

hehe zgadza sie .. zdjecie panienki to podstawa :D wtedy masz cwiczenie i masturbacje za jednym zamachem :D
muchomorek - Wto 18 Wrz, 2007

Nie należy się masturbować w czasie ćwiczeń.
Marcinek 16 - Pon 26 Lis, 2007

marcin060685, hej mam do Ciebie sprawe a te cwiczenie co opisales,o tej gumce to sprawdzone i dobre cwiczenie na pogrubienie penisa?
Anonimowy1989 - Pią 21 Gru, 2007

Panowie ćwicze juz 2 tyg, codziennie po ok 15-20min(pod prysznicem, gorąca woda, potem rozciaganie, jelq, i na objetosc to horizontal cos tam). Powiem szczerze ze sa efekty!!! Moze nie widac tego zbytnio w długosci, ale za to grubośc , "umięsnienie", ogolny wyglad, kształt, twardośc, grubość żył, zmienila sie na lepsze! Moja kobieta po dlugiej przerwie gdy spojrzala na mojego penisa, od razu zauwazyla ze cos jest inaczej:> " oo co taki gruby sie zrobił , cwiczysz go"? hehe a ja milczacy jak grób:P Polecam! Cwiczenia super wplywają na ogolna kondycje penisa :)