Inne problemy - niepokojacy guzek nad lewym jadrem

malapalka - Pią 20 Lip, 2007
Temat postu: niepokojacy guzek nad lewym jadrem
Kurde troche sie zalamalem ostatnio bo wyczulem niedawno taki kulkowaty guzek nad lewym jadrem. Nie jest chyba przypocowany jakos z jadrem poprostu osobno w mosznie ale zawsze jest nad lewym jadrem. Twardoscia przypomina jądro. Duzo czytalem o niewiem czy to zylaki powrozka nasiennego tez sa podobne objawy czy kurde rak!!!!! piszcie osoby ktore sie znaja lub mialy maja cos podobnego bo nie wyrobie a do lekarza neichce narazie isc troche sie wstydze ale tez boje jak sie okaze ze mam raka i operacja:/
paulinka - Sob 21 Lip, 2007

moja Mamusia miała raka ja mam duże ryzyko że też będę miała i wiem jedno jak masz takie przypuszczenia to jak najszybciej do lekarza jak chcesz żyć bo im później pójdziesz tym szanse wyleczenia maleją...
malapalka - Sob 21 Lip, 2007

ja do lekarza nie bede szedl jak to rak to niechce zadnych operacji wole umrzec bez tego ale duzo tematow jest starszych na tym forum ze ludzie pisali ze maja guzek jakis nad lewym jadrem i ktos pisal ze tak sie objawia zylak wlasnie w jadrze ale niewiem
skywalker - Sob 21 Lip, 2007

Paulinko przykro mi... :(

"ja do lekarza nie bede szedl jak to rak to niechce zadnych operacji wole umrzec" - jak widze jego posty to mnie szlag trafia :evil: