Masturbacja - Lubrykanty - Nawilzacze
Uzumaki Naruto - Sob 14 Lip, 2007 Temat postu: Lubrykanty - Nawilzacze 1. Stosujecie jakieś do masturbacji
2. Jeśli tak to jakie
3. Jakie lubrykanty polecacie z tych które można kupić przez internet, w aptece lub w sexshopie które z nich są najlepsze
Jack01 - Pią 10 Sie, 2007
ja nic nie stosuje
PS: Naruto to moja ulubione anime
heroes84 - Sro 15 Sie, 2007
Ja używałem aqagel kupiony w sex shopie i bardzo polecam
Natomiast bardzo nie polecam lubrykanta firmy durex bo bardzo szybko wysycha i za bardzo sie klei. Szkoda na niego pieniędzy.
Uzumaki Naruto - Sro 19 Wrz, 2007
No wlasnie ja poszukuje takiego lubrykantu ktory nie wysycha szybko i nie klei sie do tej pory mialem zel z apteki a nazywa sie Intimel i niestety wysycha bardzo szybko i klei sie jak klej >.> (za znosnie nadaje sie do penetracji analnej ) nieraz widze na filmikach jak uzywaja zelu ktory jest bardzo sliski, nie wysychya i jada na nim bardzo dobrze i jest o wiele lepszy od np tego intimela ktory robi sie lepki i zaraz wysycha :/ a z tym to nalozysz i jedziesz i masz caly czas mokro ^^
heroes84 moglbys podac jaka jest cene tego twojego zelu Aqagel i zapodac jakims linkiem do fotki lub do strony internetowego sklepu gdzie takowym mozna nabyc ??
Michał1234567890 - Czw 20 Wrz, 2007
Poco się masturbować, lepiej zrobić to z dziewczyną, chyba, że obecnie takowej brak. Ale lepiej zrobić to pod prysznicem wtedy nie wyschnie i po kłopocie:-)
adlaczego - Wto 25 Wrz, 2007
polecam oliwke w żelu Jonhson Baby naprawde jest dobra
axa - Sro 26 Wrz, 2007
KY
qtasek - Sro 26 Wrz, 2007
Ja na ogól nie używam .. czasami tylko jak zabawiam sie w wannie wtedy jakaś oliwka ewentualnie żel pod prysznic i jazda .
|
|