Luźne dyskusje o męskich sprawach - Przyjaciel a kolega !

kgdynia - Sob 14 Lip, 2007
Temat postu: Przyjaciel a kolega !
Mam pytanie czy widzicie jakieś różnice jakieś różnice pomiędzy kolegą a przyjacielem?
np. ja mam tak ze żaden z kumpli mnie nie widział nago a przyjaciel tak i oboje jesteśmy hetero ! no i wiele innych a wy ? a co dla was znaczy przyjaciel ?

skywalker - Sob 14 Lip, 2007

Dla mnie przyjaciel to ktoś komu mogę powiedzieć wszystko i mam do niego 100% zaufanie. Np: z kumplami nie gadam o moich "podbojach" a z przyjacielowi opowiem każdy szczegół ;) Rozumiemy sie bez słów i wspieramy w trudnych sytuacjach. :)
Alex-sex - Sob 14 Lip, 2007

dla mnie to osoba z ktora duzo gadam i ona wie o mnie duzo i ja o niej jak jest jakis problem to sobie doradzamy a kolega to zwykly koles ktoremu mowie siema i gadam znim o roznych rzeczach ale nie o wlasnych problemach
paulinka - Pon 16 Lip, 2007

przyjaciel\ółka wie o mnie więcej niż ja o sobie wiem bo patrzy zapewne bardziej obiektywnie na moje czyny
mimo tego że jestem inna akceptuje mnie w 100% i kocha najbardziej na świecie
pamiętam i myślę o nim\niej każdego dnia,
wiem że mogę spać obok nago pijana a on\ona nic nie zrobi bez mojej zgody
mogę(może) zadzwonić, przyjść o każdej porze dnia i nocy nawet jak będzie(będę) w czasie stosunku otworzy mi (otworze mu\jej) drzwi i pomorze (pomogę), nawet jeżeli miałoby to wywołać kłótnię z partnerem

KOCHAM SWOICH PRZYJACIÓŁ I WSZYSTKIM ŻYCZĘ TAKICH JAKICH JA MAM

a kolega to kolega można pożartować wypić coś opowiedzieć ale nigdy nie wie wszystkiego i nie może przeszkadzać mi w sexie :P

luter - Pon 16 Lip, 2007

Kolegów czy znajomych mam wielu natomiast przejaciół tylko kilku, ale takich na ktorych moge zawsze polegac i to jest chyba głowna różnica. Przyjacielowi mogę powierzyć każdą sprawę i swoje newet niekiedy intymne szczegóły mojej egzystencji:) Niestety większość moich przyjaciół mieszka obecnie dość daleko ode mnie i kontakt z nimi mam ograniczony:( mail czy telefon to nie to samo co osobisty kontakt.
Strikerx - Sro 18 Lip, 2007
Temat postu: odp
skywalker napisał/a:
Dla mnie przyjaciel to ktoś komu mogę powiedzieć wszystko i mam do niego 100% zaufanie. Np: z kumplami nie gadam o moich "podbojach" a z przyjacielowi opowiem każdy szczegół ;) Rozumiemy sie bez słów i wspieramy w trudnych sytuacjach. :)

mniej wiecej bo nie chce mi się pisać :D :D