Luźne dyskusje o męskich sprawach - Prezerwatywy...

mlody - Sro 11 Lip, 2007
Temat postu: Prezerwatywy...
Panowie...

Od dłuższego czasu zastanawiam się, jakie prezerwatywy wybrać na mój pierwszy raz. Waham się głównie między takimi Extra Safe - grubsze i ze środkiem plemnikobójczym, a takimi opóźniającymi wytrysk (działają one w ogóle?). Skłaniam się ku tym drugim, nie chcę żeby to nie trwało za krótko... :roll: I jakie firmy możecie mi polecić?

fiteg - Sro 11 Lip, 2007

Durex Extra Safe na pierwszy raz najlepsze...szczególnie jezeli dla laski tez jest wtedy 1 raz...dzieki nawilżaczowi gładko pójdzie...choć ten kondom skarpetke przypomina a nie kondoma:)
m4g1k_ - Czw 12 Lip, 2007

ja proponuję na pierwszy raz globulkę patentex-oval, lub dla upamiętnienia tego razu można się postarać i wydać 70 zł na tabletkę po - Postinor-duo. Jeżeli jednak chcesz koniecznie gumki, to oczywiście te ze środkiem nawilżającym.

Widzę, że znasz stereotyp, że pierwszy raz zawsze szybki jest. :) Na szczęście to tylko stereotyp :D

BASF - Czw 12 Lip, 2007

Ja zdecydowanie proponuję pierwszy raz bez "dętki". To ma być pierwszy, niezapomniany raz. Ty chciałbyś z dziciństwa pamiętac jak lizałeś pierwszego lizaka... przez papierek????
adadverts - Czw 12 Lip, 2007

BASF napisał/a:
Ja zdecydowanie proponuję pierwszy raz bez "dętki". To ma być pierwszy, niezapomniany raz.

Jak laska zajdzie w ciążę, to na pewno będzie niezapomniany...

m4g1k_ napisał/a:
dla upamiętnienia tego razu można się postarać i wydać 70 zł na tabletkę po - Postinor-duo.

To co proponujesz można porównać do leczenia bólu głowy morfiną...

m4g1k_ - Pią 13 Lip, 2007

adadverts napisał/a:
m4g1k_ napisał/a:
dla upamiętnienia tego razu można się postarać i wydać 70 zł na tabletkę po - Postinor-duo.

tak, lecz ja nie doradzam rutynowego leczenia bólu głowy morfiną :)

woolie18 - Nie 15 Lip, 2007

adadverts napisał/a:
BASF napisał/a:
Ja zdecydowanie proponuję pierwszy raz bez "dętki". To ma być pierwszy, niezapomniany raz.

Jak laska zajdzie w ciążę, to na pewno będzie niezapomniany...

m4g1k_ napisał/a:

Hahahahahaha w 100% zgadzam sie z kolegą :P bedzie niezapomniany hehe ale tak powaznie to na pierwszy raz najlepiej klasycznie Durex Clasic bez udziwnien chyba 6.99zł albo 5.99 a i w aptece kup a nie w jakims kiosku czy biedronce :)

skywalker - Nie 15 Lip, 2007

Dokładnie! Kup w aptece bo te prukwy z kiosku jak sie nudzą to dzióbią gumki cyrklem :evil:
Alex-sex - Wto 17 Lip, 2007

skywalker, dobre :lol: :lol: , ale macie racje najlepiej w aptece chyba ze juz bedzie zamknieta xD to do marketu jakiegos czy cos, chciaz ja zawsze ku[uje 2 paczki by miec zawsze przy sobie :wink:
czarny93 - Wto 24 Lip, 2007

JA NA PIERWSZY RAZ POLECAł BYM CI PREZERWATYWY DUREX Są NAJLEPSZE WEDłUG MNIE :mrgreen:
bad ziom - Pon 31 Gru, 2007

Aaa ratunku jutro chyba bedzie moj 1 raz... nie wiem czy mam kupic extra safe czy close fit bo 54 mm srednicy to leciutko za duzo... juz sam nie wiem ehh...

zaczynam sie bac xD

Nox2 - Pon 31 Gru, 2007

Ja na pierwszy raz urzyłem zwykłego żółtego Unimila o ile dobrze pamietam :]
123abc - Sob 05 Sty, 2008

Nie chcialem zakladac nowego wontku bo mam tylko 1 pytanie ;p
mianowicie mam malo cm w obw. (10cm) wiec postanowilem wyprobowac najwezsze Close Fity... lecz na rysunkach itd. pokazuja jak sie zaklada np. na Bananie.. Banan nie ma napletka;/ czy po zalozeniu prezerwatywy moze tak sie robic z naploetkiem ze razem z nia nachodzi na glowke ?? czy dlugi napletek wyklucza stosowanie prezerwatyw ? poza tym jak naciagnalem napletek itd prezewatywa wygladala calkiem ok napieta itd. lecz jak puscilem marszczy sie razem ze skora na penisie.. czy wszytsko jest ok ? zalacze zdjecia ;p

[img=http://img70.imagesh...9/3ato6.th.jpg]
[img=http://img301.images...1/1atc5.th.jpg]
[img=http://img217.images...4/2ahi5.th.jpg]

mirek18 - Pon 14 Sty, 2008

skywalker, dziubia gumki syrklem ?:| a nie zauwazyles ze opakowanie z gumka ma powietrze w sobie a jak bedzie dziurawe to tego powietrza nie bedzie ? prawda zdazylo mi sie kupic kondona przebitego wkioskua le zawsze sprawdzam przeciez otworzyc kartonik mozna na drugi dzien poleciala paczuszka zlistem omawiajacym rachunkiem i namiarami na kiosk ktory nalezal do iruch na drugi dzien przyjechala czarna frugonetka i co druga paczka byla przebita ale co do gom to tylko apteka (tam tez sprawdzam ) kupuej co jakis czas kilka paczek od prawie trzech lat i nigdy nei mialem przypadku zbey ktoras byla przebita albo uskzodozna ...
BASF - Pon 14 Sty, 2008

mirek18 napisał/a:
skywalker, dziubia gumki syrklem ?:| a nie zauwazyles ze opakowanie z gumka ma powietrze w sobie a jak bedzie dziurawe to tego powietrza nie bedzie ? prawda zdazylo mi sie kupic kondona przebitego wkioskua le zawsze sprawdzam przeciez otworzyc kartonik mozna na drugi dzien poleciala paczuszka zlistem omawiajacym rachunkiem i namiarami na kiosk ktory nalezal do iruch na drugi dzien przyjechala czarna frugonetka i co druga paczka byla przebita ale co do gom to tylko apteka (tam tez sprawdzam ) kupuej co jakis czas kilka paczek od prawie trzech lat i nigdy nei mialem przypadku zbey ktoras byla przebita albo uskzodozna ...

mirek18 jeśli nie umiesz szyblo pisac to nie udawaj. Nic z tego nie idzie rozszyfrować.

PinkRose - Czw 24 Sty, 2008

A nie lepiej namówić laskę na branie tabletek? Przecież skończyć za pierwszym razem w życiu w środku w lasce to świetna sprawa.. No, chyba że się mylę ?:P