Ogólnie o powiększaniu - Najlepsze przyrosty
maly12 - Wto 10 Lip, 2007 Temat postu: Najlepsze przyrosty Piszcie tutaj w tym temacie ogolnie o powiekszaniu jakie przyrosty osiagneliscie stosujac cokolwiek co wam wydluzylo lub pogrubilo penisa...
napiszcie co stosowaliscie , jak dlugo i jaki wynik osiagneliscie
to da nam pewne podpowiedzi jaka metoda jest skuteczna..
dopawcia - Sro 11 Lip, 2007
Andropenis mega-regularnie uzywany przez 2 miesiace (min 5 godzin dziennie, bez dnia przerwy). Przyrost na dlugosci = max 2mm , grubosc max 2 mm. Dziekuje
maly12 - Czw 12 Lip, 2007
A co z reszta ludzi ktorzy nosza te urzadzenia ? Wpisujcie tutaj wasze doswiadczenia z tymi urzadzeniami napewno to sie przyda dla kazdego z nas w przyszlosci a zarowno pomoze w wyborze kupna dla nie zdecydowanych...
BASF - Czw 12 Lip, 2007
dopawcia napisał/a: | Andropenis mega-regularnie uzywany przez 2 miesiace (min 5 godzin dziennie, bez dnia przerwy). Przyrost na dlugosci = max 2mm , grubosc max 2 mm. Dziekuje |
Mam do Ciebie pytanie czy opłacało się tyle męczyć o 2mm???? O 2cm toi rozumiem ale 2mm to gołym okiem nie widoczne.
dopawcia - Czw 12 Lip, 2007
jezeli o mnie chodzi, to ja caly czas rozciagam, licze na duzo wiecej. Mam przynajmniej swiadomosc ze cos robie a nie siedze i narzekam...
BASF - Czw 12 Lip, 2007
No tak ale po 300 godzinach męczenia się z czymś na penisie i 2mm. To chyba bardzo marny wynik.
pronciebardzo - Pią 13 Lip, 2007
2-2,5 cm po 8 miesiacach kuracji, niekoniecznie bardzo intensywnej (pierwsze 3 miesiace 4h dziennie) pozniej przerwa, nastepnie dwa razy dziennie po 0,5-1h maxymalnego naciagu(przerwa co drugi dzien, albo 2x w tygodniu). urzadzenie - peni master
mirass - Pon 06 Sie, 2007
witam:)
mam pytanie czy, któryś z Pnów używa wymienionych przyrządów tutaj na stronce?
"PeniMaster" i te inne pasy, jestem ciekaw jak to działa, a dokładniej czy żeczywiście można w tym swobodnie sie poruszać...:/
Czy ktoś używa pomki, jeśli tak to może namówi mnie na jakiś model?
Pozdro
hardcock - Wto 07 Sie, 2007
jeśli chodzi o pompkę to używałem takiej : http://www.sexshop.com.pl...hp?id=715&k=k33
efekty ? jeśli chodzi o długość to niezbytnio 1-2mm przez czas stosowania (3miesiące co 2 dzień) natomiast obwód wzrósł o około 0,6 cm więc nie jest źle jak kogoś interesuje jak używać takich pompek to służę pomocą !
dopawcia - Wto 07 Sie, 2007
ja używam andropenisa i powiem szczerze że chodzic w tym to nie jest najlepiej bo po pierwsze : szybko zaczyna boleć a po drugie szybciej spada jezeli stosuje sie mocny naciag. Takie urzadzonko jest najlepsze na siedzacy tryb zycia, np przed kompem. Wtedy spisuje sie idealnie. Na pewno nie można biegać lub jezdzic samochodem (sprawdzilem pare razy i ZAWSZE spadal od razu). W razie pytań prosze pisac... Efekty jak na razie u mnie po 2,5 miesiacach regularnego stosowania marne: dlugosc 2-3 mm, podobnie grubosc...
mirass - Wto 07 Sie, 2007
no oki rozumiem, a ta pompeczka, to ma regulowane ciśnienie ręcznie, no nie? Bo dość ciekawe są też te automatyczna regulacją cięnienia..czy sa one gorsze?
pozdro
hardcock - Wto 07 Sie, 2007
wg mnie lepsze ręczne
mirass - Wto 07 Sie, 2007
acha, czyli ta pmpeczka, ma sredną skuteczność?
hardcock - Sro 08 Sie, 2007
tak jak napisałem wyżej stosuj dłużej to będzie lepiej:D
ss75 - Pią 10 Sie, 2007
ja stosuje ćwiczenia jelq, rozciąganie i zciskanie u podstawy penisa ćwiczę 3 miesiące mój wynik to przyrost długości z 12cm na 14,5 a obwód z 12 na 12,5 ale od jakiegoś miesiąca kompletnie nic nawet nie drgnie, do ćwiczeń się jednak przyzwyczaiłem i będę je dalej robił trzeba przecież dbać o instrument....polecam też ćwiczenia kegla choć są bardzo męczące długosci wprawdzie nie przybędzie ale bardzo poprawią wygląd penisa i wytrzymałość
mirass - Pią 10 Sie, 2007
acha no rozumie, a ile czasu dziennie ćwiczysz, wogóle posiadzsz czas na te cwiczenia?
Bo ja cioś nie bardzo mam czas...:(
ss75 - Pon 13 Sie, 2007
ćwiczę gdzieś między 30 min a 1 h prawie co dzień nie trzymam się regól troche jelq potem sciskam
mirass - Pon 20 Sie, 2007
witam:)
jak Panowie organizujecie czas...no nie wiem czy sie chowacie gdzieś, czy raczej robicie to wieczorkiem w towarzystwie swojej kobiety....:) hehe, mnej więcej ile czasu wam to zajmuje dziennie?
Pozdro:)
ss75 - Pon 20 Sie, 2007
ja mam sytuację komfortową bo mieszkam sam. ale pod koniec roku się żenie a moja przyszła żona nie wie o tych ćwiczeniach ale je odczuwa. po ślubie nie wiem jak będę ćwiczył ale coś wymyślę.
marcin060685 - Pon 20 Sie, 2007
ja stosuje krem largo ( w niebieskiej tubce) dwa razy dziennie (chociaz nei zawsze si eudaje - praca) stosowanie kremu wiaze sie z masazem penisa wiec rowniez masaz.. dop tego gumka na penisie (zwykla taka jak kobiety nosza na wlosach) ktora zatrzymuje krew w wacku i jak jets erekcja to na maxa - wacek twardy jak skala i do tego uciskanie i masowanie... przyrozty sa - nei wiem jakie bo nei mierze sobie wacka ale na oko wice poprawe na dlugosci i grubosci pozdro
ss75 - Wto 21 Sie, 2007
ciekawe jak działa taki krem?
juicy7 - Pon 27 Sie, 2007 Temat postu: Answer for Mirass Ja z powodu iż mam wiele czasu, dzienne moje treningi zajmują mi ok. jednej godziny. Czyli tak długo jak biorę prysznic. Jeżeli chcesz poznać moją wymówkę(dla niektórych mogłaby być całkiem głupia, ale w moim przypadku zadziałało) to wejć w ten rozdział- "Ogólnie o powiększaniu » Jak organizować sobie czas na ćwiczenia?"
harcerz86 - Pon 10 Wrz, 2007
ĆWICZENIA JELQ ? co to za cwiczneia gdzie mozna je przeczytac
muchomorek - Wto 11 Wrz, 2007
harcerz86, rejestrowałeś się na forum i nie zauważyłeś e-booka do ściągnięcia?
harcerz86 - Sro 12 Wrz, 2007
juz widze ;D juz mam ;D hehe
Stawros - Czw 04 Paź, 2007
Ja stosuje pompke i powiem że rezultat nie jest natychmiatowy ale jest. Po 6 miesiącach stosowania przyrost na długości 0,8mm a grubość 1cm i 2 mm. Przyzwyczaiłem sie do pompowania i nie zrezygnuje tak szybko bo efekty są. Pomijając wielkość zwiększyło się odczówanie orgazmu i mocniejszy wytrysk.
Rihard17 - Sro 17 Paź, 2007
przez 3 tygodnie gorace okłady i zsuwanie pierścienia w zwodzie przyszło z 13cm równo do 14cm grubosć w zwodzie przyszła z 11cm do 14cm hehe szkoda ze tyle sie nie wydłużył:P
bede ćwiczył dalej moim mazeniem to 16cm:) i starczy hehe
ss75 - Sro 24 Paź, 2007
ten przyrost obwodu to na 100% bujda nie po 3 tygodniach
koziolxpk - Czw 08 Lis, 2007
ja se chce powiekszyc...ale jak widze ze macie vacki po 12-14 cm to ja mam dosyc duzego w porównaniu z waszymi...18,5cm...marzy mi sie 21cm...chyba se kupie pompkę...
BASF - Czw 08 Lis, 2007
koziolxpk napisał/a: | ja se chce powiekszyc...ale jak widze ze macie vacki po 12-14 cm to ja mam dosyc duzego w porównaniu z waszymi...18,5cm...marzy mi sie 21cm...chyba se kupie pompkę... |
A po co Ci 21 cm?? Ma służyć jako zapasowa noga??
W moim odczuciu powienieś sobie lepiej zoragnizować czas wolny, bo z nudów przychodzą Ci głupoty do głowy.
ss75 - Sro 14 Lis, 2007
Racja BASF. Na wacku 21 cm to można sobie pranie wieszać.
Kamis - Pon 10 Mar, 2008
Jestem nowy i nie wiem jak zrobic z tym ebookiem bo jak go sciaglem to jak mam go zrobic bo mi to idzie do worda i tam nie po polsku jest ??? Pomozcie !!!
paulinka - Pon 10 Mar, 2008
Kamis, to z tego co pamiętam, plik pdf więc nie w wordzie sie go otwiera ale np przez Adobe Reader
krotki - Pią 04 Kwi, 2008
o matko a ja myslalem ze zapisujac sie na to forum zwieksze sobie swojego malego wacka. ...
Poltora roku temu, dokladniej 15 miechow, wyjechalem do irlandii gdzie mialem wlasna lazienke , duzo czasu na walenie itp:D
Wiec skonczylo sie bicie konia po kryjomu co moze powodowac skrzywienie (kiedys mialem lewe skrzywienie od walenia konia prawa reka ale jakos naprostowalem pytona). Chcialem aby czas spedzony w ie nie byl stracony dla mojej dziewczyny wiec postanowilem albo koksowac albo zwiekszyc wacka.
Koksowania zmniejsza fujare i jest ciezsze wiec postanowilem trzepac. Pod goracym prysznicem trzepalem fajasa raz- dwa dziennie. Staralem sie trzepac co drogi dzien (regeneracja) no i kladlem nacisk na cumshot (wiem juz jak strzelac i 90% orgazmow to cumshoty:D:D )
Pare miesiecy temu potrzebowalem wymiarow fiuta do serwisu randkowego i uwaga:
fiut w zwisie ok 6-7cm
fiut stojacy byl 12,5cm(do 13,5) a jest 15
grubosc kijowa
Czyli 1,5 cm w ciagu roku z tego co piszecie to calkiem niezly wynik ale wciaz mam kompleksy tym bardziej ze moja pyta jest chudatroche grubsza od grubego palca u reki.
Obecnie nie jestem z ta laska (proby czasu nie wytrzymala po 5 miechach pobytu za granica ) ale na walenie mam ochotke i wale codziennie wiec mysle ze jesli znow uda mi sie walic co drogi dzien i kupie jakies largo czy cos to mzoe dosiegne kiedys marzsen (18cm)
pozdro
ps zadawanie bolu lasce to hiperprzyjemnosc jak dla mnie
|
|