Luźne dyskusje o męskich sprawach - Owłosienie ---> duży probiem
Ptasior - Wto 10 Lip, 2007 Temat postu: Owłosienie ---> duży probiem Mam 15,5 lat i mam duży problem. Koło pempka wyrusł mi włos, który symbolizuje owłosienie na brzuchu. Ten włos ma długość ok 3cm Przez to mam duże kompleksy bo nie chce wyglądać jak małpa Nie wiem co robić najlepiejto strzelił bym sobie kulke w łeb. Prosze o rady
qtasek - Wto 10 Lip, 2007
No tak z powodu jednego wlosa nie pozostaje nic innego jak kulka w łeb . Weź sie najpierw zastanów co piszesz. A pozatym włosy na brzuchu dobra rzecz wiekszosc dziewczyn to lubi
skywalker - Wto 10 Lip, 2007
Jak ci wyrośnie włos w nosie to też se walniesz kolkę w łeb? wyrwij go to nie będziesz wyglądał jak małpa
Ptasior - Wto 10 Lip, 2007
Jak go wyrwe będą większe i gęstrze
qtasek - Wto 10 Lip, 2007
Tak włos to jest hydra i na miejsce jednego wyrwanego pojawiaja sie 3 nastepne
Nie wyrywaj i już jeden włos... pewnie go nawet nie widac.
paulinka - Wto 10 Lip, 2007
Ptasior
chłopaczku nie przeżywaj, mam wrażenie że to jakieś jaja...
gdyby w miejsce wyrwanego włosa rosły 3 to najlepsza kuracja na łysienie to wyrywanie włosów
jak Ci włos przeszkadza to wyrwij za jakiś czas może odrośnie ale będzie słabszy i może być jaśniejszy, poza tym wzrost włosów w okresie dojrzewania to normalna rzecz i to dla wielu kobiet oznaka męskości wiec sie nie martw
On jest ciemny i go widać a poza tym ma 3cm
| Ptasior napisał/a: | On jest ciemny i go widać a poza tym ma 3cm |
to go wyrwij i po problemie jak Ci przeszkadza!!!!!
a nie odrośnie 2 razw większy???
wiesz co to jest depilator? to takie urządzenie przy którym 90% kobiet płacze służy do wyrywania włosów z nóg myślisz że jakby miało ich odrastać coraz więcej i coraz większe to sprawiałby by sobie tyle bólu??
na ogół włosków odrasta mniej sa słabsze wolniej rosną i sa jaśniejsze ale jak bedzie z pojedynczym włosem nie wiem mogą ci urosnąć inne niezależnie od tego czy sie go pozbędziesz czy nie ale jak będziesz go przycinał , golił to będzie rósł szybciej mocniejszy i może być ciemniejszy i grubszy
skywalker - Wto 10 Lip, 2007
[quote="Ptasior"]a nie odrośnie 2 razw większy???[/quote]
Pewnie że tak jak go wyrwiesz to sie z 3 cm zrobi 6 cm... Chłopie zastanów sie co piszesz...
maly12 - Wto 10 Lip, 2007
k....a ale maja problemy ci ludzie o jeden wlos
normalna rzecz u czlowieka a zwlaszcza u faceta ze wlosy rosna w tej okolicy ja mam od zarypania i co mialbym od razu se strzelac w leb ?
BASF - Wto 10 Lip, 2007
Koleś zwyczajnie robi sobie jaja. Chcę widzieć drugą taką osobę, która przeżywa dramat życiowy, bo wyrósł mu 1 zaznaczam JEDEN włos na brzuchu. Hahahaha. Olejmy go, bo w ten sposób on nabija sobie posty
daniel - Wto 10 Lip, 2007
| Ptasior napisał/a: | Mam 15,5 lat i mam duży problem. Koło pempka wyrusł mi włos, który symbolizuje owłosienie na brzuchu. Ten włos ma długość ok 3cm Przez to mam duże kompleksy bo nie chce wyglądać jak małpa Nie wiem co robić najlepiejto strzelił bym sobie kulke w łeb. Prosze o rady |
hmm.. Wiem! Najlepiej wytnij sobie kawałek skóry na którym znajduje się ten włos hehehehe....
|
|