Luźne dyskusje o męskich sprawach - Owłosienie ---> duży probiem

Ptasior - Wto 10 Lip, 2007
Temat postu: Owłosienie ---> duży probiem
Mam 15,5 lat i mam duży problem. Koło pempka wyrusł mi włos, który symbolizuje owłosienie na brzuchu. Ten włos ma długość ok 3cm :? Przez to mam duże kompleksy bo nie chce wyglądać jak małpa :cry: Nie wiem co robić najlepiejto strzelił bym sobie kulke w łeb. Prosze o rady :(
qtasek - Wto 10 Lip, 2007

No tak z powodu jednego wlosa nie pozostaje nic innego jak kulka w łeb :roll: . Weź sie najpierw zastanów co piszesz. A pozatym włosy na brzuchu dobra rzecz :P wiekszosc dziewczyn to lubi ;)
skywalker - Wto 10 Lip, 2007

Jak ci wyrośnie włos w nosie to też se walniesz kolkę w łeb? :?: wyrwij go to nie będziesz wyglądał jak małpa :|

Jak go wyrwe będą większe i gęstrze :cry:
qtasek - Wto 10 Lip, 2007

Tak włos to jest hydra i na miejsce jednego wyrwanego pojawiaja sie 3 nastepne :|
Nie wyrywaj i już jeden włos... pewnie go nawet nie widac.

paulinka - Wto 10 Lip, 2007

Ptasior
chłopaczku nie przeżywaj, mam wrażenie że to jakieś jaja...
gdyby w miejsce wyrwanego włosa rosły 3 to najlepsza kuracja na łysienie to wyrywanie włosów :P
jak Ci włos przeszkadza to wyrwij za jakiś czas może odrośnie ale będzie słabszy i może być jaśniejszy, poza tym wzrost włosów w okresie dojrzewania to normalna rzecz i to dla wielu kobiet oznaka męskości wiec sie nie martw :)

On jest ciemny i go widać a poza tym ma 3cm :cry:

Ptasior napisał/a:
On jest ciemny i go widać a poza tym ma 3cm :cry:

to go wyrwij i po problemie jak Ci przeszkadza!!!!!

a nie odrośnie 2 razw większy???

wiesz co to jest depilator? to takie urządzenie przy którym 90% kobiet płacze służy do wyrywania włosów z nóg myślisz że jakby miało ich odrastać coraz więcej i coraz większe to sprawiałby by sobie tyle bólu??

na ogół włosków odrasta mniej sa słabsze wolniej rosną i sa jaśniejsze ale jak bedzie z pojedynczym włosem nie wiem mogą ci urosnąć inne niezależnie od tego czy sie go pozbędziesz czy nie ale jak będziesz go przycinał , golił to będzie rósł szybciej mocniejszy i może być ciemniejszy i grubszy

skywalker - Wto 10 Lip, 2007

[quote="Ptasior"]a nie odrośnie 2 razw większy???[/quote]

Pewnie że tak jak go wyrwiesz to sie z 3 cm zrobi 6 cm... Chłopie zastanów sie co piszesz...

maly12 - Wto 10 Lip, 2007

k....a ale maja problemy ci ludzie o jeden wlos :shock:

normalna rzecz u czlowieka a zwlaszcza u faceta ze wlosy rosna w tej okolicy ja mam od zarypania i co mialbym od razu se strzelac w leb ?

BASF - Wto 10 Lip, 2007

Koleś zwyczajnie robi sobie jaja. Chcę widzieć drugą taką osobę, która przeżywa dramat życiowy, bo wyrósł mu 1 zaznaczam JEDEN włos na brzuchu. Hahahaha. Olejmy go, bo w ten sposób on nabija sobie posty
daniel - Wto 10 Lip, 2007

Ptasior napisał/a:
Mam 15,5 lat i mam duży problem. Koło pempka wyrusł mi włos, który symbolizuje owłosienie na brzuchu. Ten włos ma długość ok 3cm :? Przez to mam duże kompleksy bo nie chce wyglądać jak małpa :cry: Nie wiem co robić najlepiejto strzelił bym sobie kulke w łeb. Prosze o rady :(

hmm.. Wiem! Najlepiej wytnij sobie kawałek skóry na którym znajduje się ten włos hehehehe.... :mrgreen: