Inne problemy - problem....

tomeczuczek - Sob 07 Lip, 2007
Temat postu: problem....
Czemu gdy patrzę na gołą kobietę niestaje mi ? Dodam że mam 17 lat.... a przy masturbacji niemyśle o kobietach, tylko poprostu sie masturbuje nic wiecej :P nigdy nieuprawiałem seksu....
Prosze o wasze zdanie na ten temat ;/
Oczywiście niejestem homo :P

sendor - Sob 07 Lip, 2007

jedno pytanko, nie staje Ci kiedy patrzysz sie na nagakobiete w realu czy np na [posterze albo na filmie??
tomeczuczek - Sob 07 Lip, 2007

jak patrze na kompie czy na filmie to nie ;/ jak na realu to niewiem ^^
sendor - Nie 15 Lip, 2007

niczym sie nie przejmuj :P mi tez nie staje albo erekcja jest bardzo slaba :P za to jak moja kobieta sie rozbiera to wszystko jest zajebiscie :D wiec stary poszukaj opanienki i pozbadz sie problemu :P
Hubertttus - Nie 15 Lip, 2007
Temat postu: Re: problem....
tomeczuczek napisał/a:
Czemu gdy patrzę na gołą kobietę niestaje mi ? Dodam że mam 17 lat.... a przy masturbacji niemyśle o kobietach, tylko poprostu sie masturbuje nic wiecej :P nigdy nieuprawiałem seksu....
Prosze o wasze zdanie na ten temat ;/
Oczywiście niejestem homo :P

To nic jak nie staje Ci na widok nagiej kobiety ,Ty może jesteś zafascynowany jaj widokem ,może speszony i taka reakcja ,ale jakbyś sie do niej przytulił poczuł ciepło jej ciała,dotyk jej dłoni ,pożądające spojrzenie.Jestem pewny że przez Twoje ciało przeszedł by dreszcz a penis błyskawicznie nabrzmiał by Ci jak trzeba.To jest zwyczajny strach przed pierwszym razem ale zapomnij o strachu puść wodze pożądania i czułości w stosunku do partnerki. :|