Inne problemy - problem....
tomeczuczek - Sob 07 Lip, 2007 Temat postu: problem.... Czemu gdy patrzę na gołą kobietę niestaje mi ? Dodam że mam 17 lat.... a przy masturbacji niemyśle o kobietach, tylko poprostu sie masturbuje nic wiecej nigdy nieuprawiałem seksu....
Prosze o wasze zdanie na ten temat ;/
Oczywiście niejestem homo
sendor - Sob 07 Lip, 2007
jedno pytanko, nie staje Ci kiedy patrzysz sie na nagakobiete w realu czy np na [posterze albo na filmie??
tomeczuczek - Sob 07 Lip, 2007
jak patrze na kompie czy na filmie to nie ;/ jak na realu to niewiem ^^
sendor - Nie 15 Lip, 2007
niczym sie nie przejmuj mi tez nie staje albo erekcja jest bardzo slaba za to jak moja kobieta sie rozbiera to wszystko jest zajebiscie wiec stary poszukaj opanienki i pozbadz sie problemu
Hubertttus - Nie 15 Lip, 2007 Temat postu: Re: problem....
tomeczuczek napisał/a: | Czemu gdy patrzę na gołą kobietę niestaje mi ? Dodam że mam 17 lat.... a przy masturbacji niemyśle o kobietach, tylko poprostu sie masturbuje nic wiecej nigdy nieuprawiałem seksu....
Prosze o wasze zdanie na ten temat ;/
Oczywiście niejestem homo |
To nic jak nie staje Ci na widok nagiej kobiety ,Ty może jesteś zafascynowany jaj widokem ,może speszony i taka reakcja ,ale jakbyś sie do niej przytulił poczuł ciepło jej ciała,dotyk jej dłoni ,pożądające spojrzenie.Jestem pewny że przez Twoje ciało przeszedł by dreszcz a penis błyskawicznie nabrzmiał by Ci jak trzeba.To jest zwyczajny strach przed pierwszym razem ale zapomnij o strachu puść wodze pożądania i czułości w stosunku do partnerki.
|
|