Inne problemy - ma³y cz³onek

maciek420 - Czw 05 Lip, 2007
Temat postu: ma³y cz³onek
Witam mam pytanie ja mam 22 lat ale mam brata który ma 14 lat i ma taki problem ze ma bardzo ma³ego jak mu stoi to ma 8 cm a jak nie to 4 cm i czasami mu wchodzi w skórê ¿e go wogóle nie widaæ ale tylko czasami mam pro¶be co jak mam mu doradziæ i co ma zrobiæ czy mu jeszcze uro¶nie czy udaæ siê do lekarza aha i jest nie jest taki szeroki a powinien WIEC PROSZE O POMOC DLA MOJEGO BRATA BO sie denerwuje czy mu jeszcze uro¶nie wiec prosze o pomoc :( :( :(
ame - Czw 05 Lip, 2007

heheheh rozwalaja mnie takie posty..... maciek420, napewno Ci urosnie, forum jest anonimowe, wiec czego sie tu wstydzic to nie wiem, pozdro dla brata i nie mieszaj go na przyszlosc w te sprawy heheh
BASF - Czw 05 Lip, 2007

Troszkê zabawny ten post u¿ytkownika maciek420

Adwokat diab³a?? :lol: :lol: :lol: :lol:

omninatonibn - Pi± 06 Lip, 2007

Jak masz jakie kolwiek problemy odnosnie wacka-jego dlugosci, polecam ksiazke np: Pytania do seksuologa Andrzej Depko 35 z³ empik. Duzo sie dowiesz i mam nadzieje ze nie bedzie juz zadnych problemow teraz i w przyszlosci
muchomorek - Sob 07 Lip, 2007

Czemu siê ¶miejecie z jego posta? Przecie¿ nie jeste¶cie zadowolenie jak nieletni tu zagl±daj± buszuj± po galeriach itp, wiêc w czym problem.

maciek420, nie ma siê czego wstydziæ, tutaj stali u¿ytkownicy siê z nikogo nie ¶miej±, nie musisz ukrywaæ swojego problemu jako brata. A je¶li ju¿ to napewno powiniem mu jeszcze penis urosn±æ. Po co w tak m³odym wieku siê tym przejowaæ.... :)