Inne problemy - ma造 cz這nek

maciek420 - Czw 05 Lip, 2007
Temat postu: ma造 cz這nek
Witam mam pytanie ja mam 22 lat ale mam brata kt鏎y ma 14 lat i ma taki problem ze ma bardzo ma貫go jak mu stoi to ma 8 cm a jak nie to 4 cm i czasami mu wchodzi w sk鏎� 瞠 go wog鏊e nie wida� ale tylko czasami mam pro軸e co jak mam mu doradzi� i co ma zrobi� czy mu jeszcze uro郾ie czy uda� si� do lekarza aha i jest nie jest taki szeroki a powinien WIEC PROSZE O POMOC DLA MOJEGO BRATA BO sie denerwuje czy mu jeszcze uro郾ie wiec prosze o pomoc :( :( :(
ame - Czw 05 Lip, 2007

heheheh rozwalaja mnie takie posty..... maciek420, napewno Ci urosnie, forum jest anonimowe, wiec czego sie tu wstydzic to nie wiem, pozdro dla brata i nie mieszaj go na przyszlosc w te sprawy heheh
BASF - Czw 05 Lip, 2007

Troszk� zabawny ten post u篡tkownika maciek420

Adwokat diab豉?? :lol: :lol: :lol: :lol:

omninatonibn - Pi� 06 Lip, 2007

Jak masz jakie kolwiek problemy odnosnie wacka-jego dlugosci, polecam ksiazke np: Pytania do seksuologa Andrzej Depko 35 z� empik. Duzo sie dowiesz i mam nadzieje ze nie bedzie juz zadnych problemow teraz i w przyszlosci
muchomorek - Sob 07 Lip, 2007

Czemu si� 鄉iejecie z jego posta? Przecie� nie jeste軼ie zadowolenie jak nieletni tu zagl康aj� buszuj� po galeriach itp, wi璚 w czym problem.

maciek420, nie ma si� czego wstydzi�, tutaj stali u篡tkownicy si� z nikogo nie 鄉iej�, nie musisz ukrywa� swojego problemu jako brata. A je郵i ju� to napewno powiniem mu jeszcze penis urosn望. Po co w tak m這dym wieku si� tym przejowa�.... :)