Ogólnie o potencji - Wzwod=/ zawod :)

omninatonibn - Pon 02 Lip, 2007
Temat postu: Wzwod=/ zawod :)
Czy ktos kiedys byl u lekarza w zwiazku z problemami z erekcja? Jak przebiega rozmowa? Czy lekarz mowi cos o ogolnych powodach takiego stanu? I czy komus pomogl?
sendor - Pon 02 Lip, 2007

a jakie dokladnie masz te problemy??
BASF - Pon 02 Lip, 2007

Co się dzieje, że tylu młodych chłopaków ma problemy ze wzwodem???? Nie uwierzę, że masz ponad 60:P lat.
omninatonibn - Wto 03 Lip, 2007

a skad .... mam 23 lata. I nie stoi mi dęba tak jak kilka lat temu. Prawdą jest, że pale dosyć sporo i może to spowodowało taki stan. Dość dużo mam stresów dnia codziennego, ale bez przesady. Kiedy probuje wlozyc szybko erekcja maleje do takiego stopnia ze ugina sie ... poprostu jest miekki i ciezko wlozyc. Gdy juz jest w srodku podniecenie (tak przypuszczam) sprawia, ze jest wszystko ok. Sa to moje poczatki, ale stresu juz sie pozbylem, bo wiem ze moja partnerka jest wyrozumiala i co tu duzo gadac ona tez chcialaby sie pobzykac:), wiec napewno nie o to chodzi. Jestem wysoki.... moze cos mi sie zaczelo walic z ukladem krazeni zgodnie z naklejka na ramce fajkow ktora glosi: "palenie powoduje choroby serca i ukladu krazenia" itp. ??? Nie wiem! A moze przesadzam???
sendor - Wto 03 Lip, 2007

przed seksem polecam butelke dobrego wina :P i wszystko powinno byc oki :)
BASF - Wto 03 Lip, 2007

A ja polecam rzucić papierosy. Po co palisz. Szkoda kasy. Za te pieniądze kupiłbyć sobie coś pożytecznego. Ja paliłem papierosy 12 lat a że jestem materialistą doliczyłem ile kasy na to wydaję to złapałem się za głowę. Trwało to u mnie miesiąc.
sendor - Wto 03 Lip, 2007

Do "BASF": pali bo na przyklad lubi i ma na to kase, a poza tym przyczyna jego problemow nie musze byc papierosy, ja tez pale i to duzo a problemow nie mam zadnych :D

Pale bo lubie i mam kase to fakt. Paczka na dzien schodzi..... Nie rozumiem jak butelka czerwonego wina moze korzystnie wplywac na "to". Przeciez alkohol podobno ma inne działanie?
m4g1k_ - Wto 03 Lip, 2007

sendor pisał konkretnie o dobrym, czerwonym winie... nie polecam chlać przed planowaną romantyczną chwilą wódki, piwa i denaturatu :)

Jeżeli Twoje problemy nie są powodowane stresem (a nie da się tego wykluczyć), to jeżeli nie lubisz czerwonego wina polecam ryby w dużej ilości :)

paulinka - Wto 03 Lip, 2007

omninatonibn
winko poprawia krążenie dlatego jest korzystne :)

Od dzisiaj staje się nałogowym pożeraczem ryb. Piątek jest dla mnie codziennie:)) No i w sklepie "import własny win" będą musieli mnie lepiej zapamiętać:) Mamusiu kochana usmaż mi rybke!!! ehhh....
paulinka - Wto 03 Lip, 2007

ale nie za dużo tego winka bo wtedy będzie porażka myślę że tak butelkę na spółkę z partnerka albo nawet mniej zależy od organizmu :)
Hubertttus - Sro 11 Lip, 2007

Tak jak wspomnieli poprzednicy winko nawet przed barabara dla rozluśnienia psychiki i poprawienia krążenia,palenie też możesz rzucić choc tak durzo nie palisz (1 paczką x dzień).
Podejrzewam że problemy ze wzwodem(w tym wieku) może są powodowane tym że zbyt mocno dokazujesz z partnerką lub sie masturbujesz.Musisz troche odpocząć i zapomnieć o niepowodzeniach :(

ajakso1 - Wto 15 Sty, 2008

na rynku jest teraz milion produktow wplywajacych na erecje...moge Ci cos napisac jelsi masz chec..peace
sill - Czw 17 Sty, 2008

Ajakso1 - no napisz.
ajakso1 - Pon 21 Sty, 2008

heja
wszyscy chwalą obecny na rynku wyciag z ziól tribulu terrestris... wszystko łądnei pieknie tylko ze na osoby mlode czyli do okolo 30 lat ( nikomu nie ulbizajac) nie ma to absultnie wpływu. Badanie dowiodły ze wyciagi działaja ale na osobach starszych. Jesli chodzi o wzrost porencji + wzrost produkcji własnego testosteronu to najlepiej sie sprawuja preparaty z: kory Yohimbe (johmbina), saw palmetto (palma sabalowa), Long Jack, Suma i żeńszeń.Odnotowano i wszystko jest potweirdzone badaniami ze tre wpływaja na produkcje tescia u czlowieka. oczywiscie takzę wpływaja na erekcje. Zzioł wpływajacych tylko na erekcje bez wpływu na wzrost produkcji testosteronu mozna wymienic: Cytryniec chiński, Muira puama , korzeń maki, liśc milorzebu(ginkgo folium)... to by bylo tyle jesli chodzi o efektywnosc;] ,,pozdrawiam

lukasz20majtaj - Nie 27 Sty, 2008

Witam.. jesli napisze ze mam problem to pewnie nikogo nie zdziwi..moze ktos sie ze mnie smiac albo nie ale mam straszna zalamke!!:( wlasnie odjechala ode mine moja ziewczyna.. byla u mine 2 dni probowalismy sie bzykac no i nic:/ jesli zaczole mi stawac to hmm gora 3 minuty i "flaczek" to nieporozumienie nigdy tak nie bylo... poproastu zalamka totalna!! mam 21 lat pisze jak najbardizej szczerze.Nie wie m oc tu zrobic na poczatku sie z tego smialismy ale zaczynalismy kika razy i zawsze to samo.jak wlozylme do srodka no to hmm z 10 minut i wogole zero twardosci:( Dziewczyna robila mi oral bawila sie z reka i to "Bardzo intensywnie" za kazdym razem chyba z godzine no najdelikatniej mowiac tak sobie:( ale najczesciej konczylo sie tym samym..czyli"flaczek" nie wiem co tu zrobic przeciez mam dopiero 21 lat dziewczyna mnie strasznie podnieca znamy sie od niedawna mamy na siebie ogromna ochote wszystko bylo super oprocz tego z nie che mi stanac:( zastanawiam sie co moz byc tego przyczyna a co wazniejsze co robic zeby wrocilo wszystko do normy?? onanizuje sie od lat bardzo czesto i duzo moze to??poki co mysle o tabletkch jakis bo tak byc nei moze ale jesli teraaz tabletki w moim wieku to oc potem?? Blagam jesli ktos moze mi cos napisac rozsadnego to bede bardzo wdzieczny !! pozdrawiam
Bartollo - Czw 21 Sie, 2008

Może Permen? Dość skuteczny i ma skład opraty o zioła...coś dla ludzi nie chcacych połykać chemii. Skuteczność sprawdzona :) Tylko trochę cierpliwości trzeba (ok 8 tygodni).

[ Dodano: Czw 28 Sie, 2008 ]
lukasz20majtaj jak tam?? czytałes trochę o tych tabletkach o których pisałem wyżej? nic się nie odzywasz, napisz cos

[ Dodano: Czw 11 Wrz, 2008 ]
jakiś zastój na forum :P

popek55 - Czw 18 Wrz, 2008

Jak już napisałem, ja również potrzebuję pomocy. Nie chcę iść do lekarza. Nie można po prostu iść do apteki i kupić sobie ten permen albo penigre?
Bartollo - Wto 23 Wrz, 2008

O rany popek widzę, że nadal nic nie rozumiesz... oczywiście możesz iśc do apteki i powiedzieć do farmaceuty " poproszę permen", ale to nie jest wyjście. Co prawda to są suplementy diety więc nic by Ci się po tym nie stało, ale jednak lekarz powinien wiedziec. A może masz jakieś nadciśnienie albo choroby o których nie masz pojęcia?? I tak później spokojnie będziesz mógł sobie coś kupić. Zastanów się nad tym!
popek55 - Pią 26 Wrz, 2008

Bylem w aptece i chciałem sobie kupić albo ten Permen albo penigre. Farmaceuta powiedział, że oczywiście może mi sprzedać, bo te tabletki nie są na recepte, ale lepiej żebym poszedł do lekarza i się z nim skonsultował. Mam mętlik w głowie.
Bartollo - Pią 17 Paź, 2008

popek napisałbyś od czasu do czasu jak tam kuracja. Jak się czujesz? jak na Ciebie działają te ziołowe tabletki? widzisz już jakieś pierwsze efekty? podobno permen jest tańszy na internecie niż w aptece?? gdzie Ty kupujesz??
popek55 - Pią 07 Lis, 2008

pewnie, że widzę efekty, mój "kumpel" coraz częściej się podnosi. Co prawda jeszcze nie do tego stopnia żeby móc zadowolić żonę, ale naprawdę poprawa jest. Tabletki działają dobrze, nieźle się czuję, nic mi nie dolega, wątroba nie boli. a kupuję różnie. ostatnio zamawiałem, ale kiedyś żona mi w aptece kupiła
amadeus - Pon 10 Lis, 2008

Co do pełnej twardości wspomnianego "kumpla" to ja też nie jestem całkiem zadowolony. :?
Być może jeszcze za wcześnie na takie wyroki. Od wczoraj biorę po jednej tabletce Permena, bo po dwóch jakoś ciężko mi było... chyba na wątrobie. Poczekam na efekty bynajmniej do grudnia, bo po pierwszych dniach brania, to raczej u mnie zadziałała autosugestia niż ten Permen. Może się mylę, ale powiem więcej w połowie grudnia. :D

popek55 - Nie 07 Gru, 2008

moja kuracja się zakończyła. teraz biorę permen 2 razy w tyg, do tego jeszcze dieta i ćwiczenia na siłowni. wreszcie mogę zadawalać swoją żonę, wszyscy jesteśmy zadowoleni, teraz chcemy starać się o dziecko.
Bartollo - Czw 08 Sty, 2009

Popek, gratuluję wytrwałości no i oczywiście wyniku. Podejrzewam, że jeżeli nadal będziesz o siebie dbał to już wszystko będzie dobrze ;) co do permenu to chciałem niedyskretnie zapytać czy naprawdę poprawia się jakość nasienia??