Luźne dyskusje o męskich sprawach - Czy długość penisa jest dziedziczona ??
banana - Nie 01 Lip, 2007 Temat postu: Czy długość penisa jest dziedziczona ?? Czy to prawda . Wziałem prezerwatywe mojego ojce i zobaczyłem że miała ona rozmiar 19 cm i 16 cm obwodu . Czy mozlliwe jest że osiagnę takie wymiary?
skywalker - Nie 01 Lip, 2007
Jak to wziąłeś? Zużytą?? Poza tym przy ściąganiu prezerwatywa sie rozwija więc nie sugeruj sie tym że skoro prezerwatywa tyle miała to twój ojciec też...
budnis - Nie 01 Lip, 2007
A jak to "zobaczyłeś"? Prezerwatywy są elastyczne i rozciągliwe. A poza tym przyglądałeś się zużytej prezerwatywie swego ojca!? Obrzydlistwo!!
lubom - Nie 01 Lip, 2007
| budnis napisał/a: | | A jak to "zobaczyłeś"? Prezerwatywy są elastyczne i rozciągliwe. A poza tym przyglądałeś się zużytej prezerwatywie swego ojca!? Obrzydlistwo!! |
a fuj
masakra... fu
/// może ale nie koniecznie będziesz mieć takiego samego
BASF - Nie 01 Lip, 2007
tfe niesmaczne. :(
Hubertttus - Nie 01 Lip, 2007
Ten młody buja jak po prezerwatywie można oceniać wymiary członka ,to tak jakby oglądając koło somochodu oceniac a jaką pradkoscia się ono kręciło jadąc po drodze.Nie wierze że on ma 15 lat i takie pytania zadaje.
banana - Pon 02 Lip, 2007 Temat postu: ale durne posty wystarczyło przeczytac na opakowaniu co ?? nie pomyśleliście ? Chyba raczej nie mierzyłem zuzytej
miked - Pon 02 Lip, 2007
nie prosciej spytac?
BASF - Pon 02 Lip, 2007
Się tak spytam... jakiej firmy były te prezerwatywy???
kgdynia - Sob 14 Lip, 2007 Temat postu: Re: Czy długość penisa jest dziedziczona ??
| banana napisał/a: | | Czy to prawda . Wziałem prezerwatywe mojego ojce i zobaczyłem że miała ona rozmiar 19 cm i 16 cm obwodu . Czy mozlliwe jest że osiagnę takie wymiary? |
Nieraz jest tak że ojciec ma tyle samo co syn ale nieraz jest tez tak ze synowie maja wiecej od ojca ... może masz brata /.
m4g1k_ - Sob 14 Lip, 2007
banana, i co z tego, że przeczytałeś jaki rozmiar mają kondomy? Twojemu ojcu równie dobrze może latać tam jak mucha w pokoju, jak i może mu prawie rozdzierać prezerwatywe. Rozmiarów prezerwatyw jest bardzo niewiele, czy to świadczy o tym, że każdy kupujący zwykłe gumki ma takiego samego penisa?
Wielkość prezerwatyw (z mojej prywatnej kolekcji pudełek):
1. Rosetex - 180mm długości, 52mm średnicy - 16,328cm obwodu;
2. Taboo - brak danych, 53mm - 16,642cm;
3. NewCaress - b/d, 52mm - 16,328cm
4. Conamore - b/d, 52mm - 16,328cm;
5. Contex - 180mm, 52mm - 16,328cm;
6. Unimil - b/d, 52mm - 16,328cm
kgdynia - Nie 15 Lip, 2007
| m4g1k_ napisał/a: | banana, i co z tego, że przeczytałeś jaki rozmiar mają kondomy? Twojemu ojcu równie dobrze może latać tam jak mucha w pokoju, jak i może mu prawie rozdzierać prezerwatywe. Rozmiarów prezerwatyw jest bardzo niewiele, czy to świadczy o tym, że każdy kupujący zwykłe gumki ma takiego samego penisa?
Wielkość prezerwatyw (z mojej prywatnej kolekcji pudełek):
1. Rosetex - 180mm długości, 52mm średnicy - 16,328cm obwodu;
2. Taboo - brak danych, 53mm - 16,642cm;
3. NewCaress - b/d, 52mm - 16,328cm
4. Conamore - b/d, 52mm - 16,328cm;
5. Contex - 180mm, 52mm - 16,328cm;
6. Unimil - b/d, 52mm - 16,328cm |
w tym wieku taka koleckcjia ... no prosze .... czy to twoje hobbi zbieranie pudelek po gumkach ????
m4g1k_ - Nie 15 Lip, 2007
tak, mam takie hobby ciekawe, prawda?
mam także wyszczególnioną listę opakowań po prezerwatywach, globulkach, tabletkach i różnego rodzaju urządzeń typu Ring... zresztą przepraszam, ale co ma do tego mój wiek??
PS: mam nawet Rosetex Banana
PS2: Z wszystkich przeze mnie podanych polecam Taboo
|
|