Luźne dyskusje o męskich sprawach - Czy długość penisa jest dziedziczona ??

banana - Nie 01 Lip, 2007
Temat postu: Czy długość penisa jest dziedziczona ??
Czy to prawda . Wziałem prezerwatywe mojego ojce i zobaczyłem że miała ona rozmiar 19 cm i 16 cm obwodu . Czy mozlliwe jest że osiagnę takie wymiary?
skywalker - Nie 01 Lip, 2007

Jak to wziąłeś? Zużytą?? 8) Poza tym przy ściąganiu prezerwatywa sie rozwija więc nie sugeruj sie tym że skoro prezerwatywa tyle miała to twój ojciec też...
budnis - Nie 01 Lip, 2007

A jak to "zobaczyłeś"? Prezerwatywy są elastyczne i rozciągliwe. A poza tym przyglądałeś się zużytej prezerwatywie swego ojca!? Obrzydlistwo!!
lubom - Nie 01 Lip, 2007

budnis napisał/a:
A jak to "zobaczyłeś"? Prezerwatywy są elastyczne i rozciągliwe. A poza tym przyglądałeś się zużytej prezerwatywie swego ojca!? Obrzydlistwo!!

a fuj :( :roll: :roll:

masakra... fu

/// może ale nie koniecznie będziesz mieć takiego samego :D

BASF - Nie 01 Lip, 2007

tfe niesmaczne. :( :(
Hubertttus - Nie 01 Lip, 2007

Ten młody buja jak po prezerwatywie można oceniać wymiary członka ,to tak jakby oglądając koło somochodu oceniac a jaką pradkoscia się ono kręciło jadąc po drodze.Nie wierze że on ma 15 lat i takie pytania zadaje.
banana - Pon 02 Lip, 2007
Temat postu: ale durne posty
wystarczyło przeczytac na opakowaniu co ?? nie pomyśleliście ? Chyba raczej nie mierzyłem zuzytej :!: :evil:
miked - Pon 02 Lip, 2007

nie prosciej spytac?
BASF - Pon 02 Lip, 2007

Się tak spytam... jakiej firmy były te prezerwatywy???
kgdynia - Sob 14 Lip, 2007
Temat postu: Re: Czy długość penisa jest dziedziczona ??
banana napisał/a:
Czy to prawda . Wziałem prezerwatywe mojego ojce i zobaczyłem że miała ona rozmiar 19 cm i 16 cm obwodu . Czy mozlliwe jest że osiagnę takie wymiary?

Nieraz jest tak że ojciec ma tyle samo co syn ale nieraz jest tez tak ze synowie maja wiecej od ojca ... :roll: może masz brata /.

m4g1k_ - Sob 14 Lip, 2007

banana, i co z tego, że przeczytałeś jaki rozmiar mają kondomy? Twojemu ojcu równie dobrze może latać tam jak mucha w pokoju, jak i może mu prawie rozdzierać prezerwatywe. Rozmiarów prezerwatyw jest bardzo niewiele, czy to świadczy o tym, że każdy kupujący zwykłe gumki ma takiego samego penisa? :D

Wielkość prezerwatyw (z mojej prywatnej kolekcji pudełek):

1. Rosetex - 180mm długości, 52mm średnicy - 16,328cm obwodu;
2. Taboo - brak danych, 53mm - 16,642cm;
3. NewCaress - b/d, 52mm - 16,328cm
4. Conamore - b/d, 52mm - 16,328cm;
5. Contex - 180mm, 52mm - 16,328cm;
6. Unimil - b/d, 52mm - 16,328cm

kgdynia - Nie 15 Lip, 2007

m4g1k_ napisał/a:
banana, i co z tego, że przeczytałeś jaki rozmiar mają kondomy? Twojemu ojcu równie dobrze może latać tam jak mucha w pokoju, jak i może mu prawie rozdzierać prezerwatywe. Rozmiarów prezerwatyw jest bardzo niewiele, czy to świadczy o tym, że każdy kupujący zwykłe gumki ma takiego samego penisa? :D

Wielkość prezerwatyw (z mojej prywatnej kolekcji pudełek):

1. Rosetex - 180mm długości, 52mm średnicy - 16,328cm obwodu;
2. Taboo - brak danych, 53mm - 16,642cm;
3. NewCaress - b/d, 52mm - 16,328cm
4. Conamore - b/d, 52mm - 16,328cm;
5. Contex - 180mm, 52mm - 16,328cm;
6. Unimil - b/d, 52mm - 16,328cm

w tym wieku taka koleckcjia ... no prosze .... czy to twoje hobbi zbieranie pudelek po gumkach ????

m4g1k_ - Nie 15 Lip, 2007

tak, mam takie hobby :) ciekawe, prawda? :D

mam także wyszczególnioną listę opakowań po prezerwatywach, globulkach, tabletkach i różnego rodzaju urządzeń typu Ring... zresztą przepraszam, ale co ma do tego mój wiek??

PS: mam nawet Rosetex Banana ;)

PS2: Z wszystkich przeze mnie podanych polecam Taboo :)